Η Samsung Δίνει Εξηγήσεις Για Τον Σχεδιασμό Του Πίσω Μέρους Του Galaxy S5

Ο διάτρητος σχεδιασμός του πίσω μέρους του Samsung Galaxy S5 έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και αμφισβητήσεις, ενώ κάποιες ανταγωνιστικές εταιρίες δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα με αυτό στο διαδίκτυο. Η Samsung όμως αποφάσισε να υποστηρίξει αυτή την επιλογή της και έτσι αναπάντεχα έκανε δηλώσεις που εξηγεί τον λόγο αυτού του ιδιαίτερου σχεδιασμού.

«Ένα «λεπτεπίλεπτο» διάτρητο σχέδιο εφαρμόζεται στο πίσω

πάνελ της συσκευής και δένει άψογα με τον κομψό σκελετό της. Οι μικρές «τρύπες» στο πάνελ ακολουθούν έναν οπτικό ρυθμό, προσφέροντας ευχαρίστηση στην αφή και στις άκρες των δακτύλων, όταν οι χρήστες αγγίζουν το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Τα μοναδικά προστατευτικά υλικά του S5, ουσιαστικά, «καθησυχάζουν» το χρήστη όταν το έχει στα χέρια του. Σε συνδυασμό με την «διάτρητη» εξωτερική επιφάνεια και ένα υλικό τόσο μαλακό όσο το… δέρμα ενός προβάτου, το S5 προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα.»

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη δήλωση σας έκανε να καταλάβετε κάποια πράγματα, προσωπικά πάντως, ίσως να μην είμαι ικανός να κατανοήσω την ευχαρίστηση που μου προσφέρει στις άκρες των δαχτύλων μου…

Keywords
Τυχαία Θέματα