Διαγωνισμός Tech Community, Κέρδισε Το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Για PlayStation 4

Ένα ακόμη διαγωνισμό διοργανώνει το Tech Community! Αυτή τη φορά δίνουμε το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes για το PlayStation 4.

Το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes είναι ένα από τα παιχνίδια του νέου PlayStation που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014. Ο

νικητής θα λάβει έναν κωδικό που θα τον εξαργυρώσει μέσω του PS Store για να μπορέσει να κατεβάσει το παιχνίδι. Ο κωδικός δόθηκε από την αντιπροσωπία της Konami στην Ελλάδα.

Συμμετοχή
Η συμμετοχή είναι πολύ απλή, απλά θα πρέπει να κάνεις:

Ή Like (αν δεν έχεις κάνει ήδη) εδώ ή από το πλαίσιο κάτω,Ή Follow (αν δεν έχεις κάνει ήδη) εδώ για άμεση ενημέρωση,Ή σχόλιο πιο κάτω αν δεν έχεις Facebook ή Twitter λογαριασμό

Μία έξτρα συμμετοχή θα δοθεί στα μέλη των forums του Tech Community! Τα forums βρίσκονται εδώ.

Tweet

Λοιπά

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 07 Απριλίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα, 30 Απριλίου. Οι συμμετοχές από τη Πέμπτη 01/05/2014 δεν θα γίνονται δεκτές. Παρακάτω είναι οι όροι και προϋποθέσεις:

Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στο Facebook ή/και Follow στο Twitter ή/και έχει αφήσει σχόλιο ή/και είναι μέλος στα Tech Community forums.Σε όλους επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή. Διπλή συμμετοχή για τα μέλη των Tech Community forums θα δίνεται αυτόματα από την ομάδα του Tech Community.Δεν ανταλλάσσεται με κάτι άλλο ή χρηματικό πόσο.Ο τυχερός θα επιλεχτεί τυχαία μέσα από τη λίστα των συμμετεχόντων, αφού πρώτα επαληθευτεί ότι έχει γίνει Like ή Follow ή σχόλιο ή είναι μέλος των Tech Community forums.Αν ο τυχερός για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβει το δώρο θα ακυρώνεται η συμμετοχή του και θα γίνει ξανά η κλήρωση.Μετά την ανακοίνωση του τυχερού, έχει μία εβδομάδα μέχρι να απαντήσει στο email. Αν μετά από αυτήν δεν απαντήσει θα γίνει ξανά η κλήρωση.Ο τυχερός δεν θα επιβαρυνθεί με ποσό για τα έξοδα αποστολής.Μέρος μπορούν να λάβουν όλοι από όλο το κόσμο!

Καλή τύχη σε όλους!

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα