Samsung Gear S3: Ανακοινώθηκε η ναυαρχίδα στα smartwatch της Samsung

Η Samsung Electronics Co. Ltd. παρουσίασε το Gear S3, ένα εντυπωσιακό και καινοτόμο smartwatch που εδραιώνει περαιτέρω την ηγετική θέση της Samsung στην κατηγορία των wearables. Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ρολόγια και την τέχνη της ωρολογοποιίας, το Gear S3 συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό με την πλέον πρόσφατη τεχνολογία κινητών τηλεφώνων,

συμπεριλαμβάνοντας πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό, ενσωματωμένο ηχείο και GPS. Το νέο Gear S3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε συλλογή ρολογιών.

Το Samsung Gear S3 είναι διαθέσιμο σε δύο εντυπωσιακά σχέδια που ταιριάζουν στους διαφορετικούς τρόπους ζωής των καταναλωτών: τo “frontier” και το “classic”. Εμπνευσμένο από τον τύπο του δραστήριου εξερευνητή, το Gear S3 frontier, διαθέτει ανθεκτική εξωτερική εμφάνιση, διατηρώντας διαχρονικό στυλ που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα. Το frontier έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να αποδίδει σε οποιοδήποτε μέρος και περιβάλλον – είτε πρόκειται για εργασιακό χώρο είτε για ψυχαγωγία. Το Gear S3 classic διαθέτει μίνιμαλ, κομψό στυλ που το συναντάμε στα περισσότερα εμβληματικά ρολόγια. Το classic έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια – το μέγεθος και το σχήμα του επιλέχθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να συνάδουν με ένα προσεκτικά κατασκευασμένο πολυτελές ρολόι.

«Με το Gear S3 συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά των wearables, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές για να ενισχύσουμε τον μοναδικό τρόπο ζωής των καταναλωτών», δήλωσε η Younghee Lee, Executive Vice President του Global Marketing και Wearable Business, Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Το Samsung Gear S2 πέτυχε ουσιαστική πρόοδο στην κατηγορία των smartwatches με τη προσωποποιημένη επιφάνεια του ρολογιού και το περιστρεφόμενο πλαίσιο, που προσφέρει μία έξυπνη εμπειρία smartwatch. Τώρα με το νέο Gear S3 επεκτείνουμε την Gear συλλογή μας και δεν παρουσιάζουμε απλώς ένα εκπληκτικό smartwatch, αλλά ένα υπέροχο ρολόι. Με έξυπνες δυνατότητες και εκλεπτυσμένο κομψό σχεδιασμό, το Gear S3 σηματοδοτεί μία σημαντική προσθήκη στην γκάμα των smartwatches».

Μιλώντας στην παρουσίαση του Gear S3 στην IFA στο Βερολίνο, ο Ariel Adams από το ‘aBlogtoWatch’ σχολίασε: «Πάντα με γοήτευαν οι περίπλοκες λεπτομέρειες των πολυτελών ρολογιών. Με το Gear S3, η Samsung τελειοποιεί το επίπεδο κατασκευής που ορίζει τα πολυτελή ρολόγια – από το έξυπνο περιστρεφόμενο πλαίσιο μέχρι και το φινίρισμα της επιφάνειας. Το Gear S3 είναι ένα smartwatch που δίνει σε όλους όσους αγαπούν τα ρολόγια ένα συναρπαστικό λόγο για να το θεωρήσουν ως μία συσκευή που συνδυάζει το παραδοσιακό σχεδιασμό και με την ψηφιακή τεχνολογία».

Σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει αυτό που καθορίζει πραγματικά ένα ρολόι, η Samsung εμπνεύστηκε από κατασκευαστές από όλο τον κόσμο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις δεξιότητες και στην τεχνική συναρμολόγησης ενός εκλεπτυσμένου αλλά και εξαιρετικά πολύπλοκου ρολογιού. Με επιρροές από τη δεξιοτεχνία της κατασκευής παραδοσιακών ρολογιών, το Gear S3 δημιουργήθηκε με βάση εντατικές έρευνες σε καταναλωτές, ηγέτες του κλάδου και ειδικούς στα ρολόγια σε όλον τον κόσμο. Κάθε λειτουργία, από το κυκλικό πλαίσιο μέχρι το premium φινίρισμα και το κούμπωμα, έχει επανασχεδιαστεί για να εξασφαλίσει την εμφάνιση ενός κλασικού ρολογιού. Επιπλέον, το Gear S3 είναι συμβατό με λουράκια ρολογιών των 22mm, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν το ρολόι τους για να ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση ή ειδική περίσταση.

«Με το Gear S3 επιδιώξαμε να ενσωματώσουμε την παράδοση και την τεχνολογία, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα εξαιρετικά έξυπνο smartwatch.

Keywords
Τυχαία Θέματα