Microsoft Universal Foldable Keyboard: Το Απόλυτο Πληκτρολόγιο Για Κινητά/Tablets

Η Microsoft παρουσίασε στην MWC 2015 ένα φορητό πληκτρολόγιο για φορητές συσκευές, δηλαδή smartphones και tablets, με ξεχωριστό σχεδιασμό που του επιτρέπει να διπλώνει και να μικραίνει για μεταφορά. Μιας και είναι ένα πληκτρολόγιο γενικής χρήσης που διπλώνει, η εταιρία δεν δυσκολεύτηκε να βρει το κατάλληλο όνομα και το βάφτισε Universal Foldable

Keyboard.

Το Microsoft Universal Foldable Keyboard παρά το μικρό του μέγεθος έχει ένα πλήρες σετ πλήκτρων, και παρά το εξαιρετικά μικρό πάχος (5 χιλιοστά) ενσωματώνει μια μπαταρία η οποία με μία φόρτιση είναι ικανή να τροφοδοτήσει με ρεύμα το Bluetooth πληκτρολόγιο για τρεις μήνες με μία πλήρης φόρτιση. Επίσης έχει αντοχή στο νερό και για αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε άμα πέσει νερό επάνω του.

Το πληκτρολόγιο έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί σε Windows Phone, σε Android και σε iOS συσκευές και με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορεί να γίνει εναλλαγή συσκευής – για παράδειγμα άμα έχετε συνδέσει το Universal Foldable Keyboard στο tablet και στο smartphone σας μπορείτε να επιλέξετε σε ποια συσκευή θέλετε να γράψετε πατώντας το ειδικό κουμπί. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο Ιούλιο του 2015 με κόστος $99,85.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα