LG Rolling Bot: Το προσωπικό σου ρομπότ με κάμερα και laser

Μαζί με το VR headset LG 360 VR, την 360 μοιρών μίνι κάμερα LG 360 Cam και την καινοτόμα ναυαρχίδα με μεταλλικό σώμα LG G5, η κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε το LG Rolling Bot, ένα μικρό ρομποτάκι που προορίζεται να γίνει ο πιστός σας σύντροφος μέσα στο σπίτι.

Το σφαιρικό ρομπότ κυλάει οπουδήποτε επιθυμείτε και χάρις την κάμερα ανάλυσης 8MP που διαθέτει, μπορείτε να κάνετε live streaming και να παρακολουθείτε ότι γίνεται μέσα στο σπίτι σας. Επιπλέον,

χάρις την ενσωματωμένη θύρα υπερύθρων λειτουργεί και ως remote control για τον έλεγχο των περισσότερων ηλεκτρονικών συσκευών.

Αγαπητό σκοπεύει να γίνει και στα κατοικίδιο του σπιτιού αφού το laser pointer που διαθέτει είναι υπέρ αρκετό για να τραβήξει την προσοχή τους για ώρα και αν αυτό δεν είναι αρκετό υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί τους μεσώ του Rolling Bot αφού διαθέτει ακόμα και ηχείο.

Έχει διάμετρο 25 εκατοστά και διαθέτει υποδοχή καρτών microSD για αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο. Η συνδεσιμότητα πραγματοποιείται μέσω Wi-Fi ή Bluetooth και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες σε άγνωστη προς το παρών τιμή.

Συντάκτης: Σταμάτης Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα