HTC One M8 Ace: Η Πλαστική Έκδοση Του One Αποκαλύφθηκε Επίσημα

Η HTC αποκάλυψε χωρίς ανακοίνωση στο site της το HTC One M8 Ace, τη πλαστική έκδοση του One που ακούμε εδώ και καιρό. Το κινητό, όπως είναι λογικό, μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό στα One M7 και M8 και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά σε οικονομικότερο πλαστικό σώμα.

HTC ONE M8 ACE, VOGUE EDITION Ή E8;

Ένα μεγάλο θέμα που υπήρχε με

το HTC One M8 Ace πριν ανακοινωθεί ήταν η ονομασία του. Μέχρι και πριν λίγες ημέρες το ξέραμε ως Ace, πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε ως Vogue Edition και τώρα η HTC ήρθε για να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Στο κινέζικο site της, το κινητό έχει καταχωρηθεί ως HTC One E8. Η τελευταία ονομασία ίσως να είναι μόνο για τη κινέζικη αγορά όμως μέχρι να ανακοινωθεί και για την Ευρωπαική, δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά.

Όπως και να έχει, το HTC One M8 Ace / Vogue Edition / E8 έρχεται επίσημα με 5 ίντσες full HD οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.5GHz (Qualcomm Snapdragon 801), 13 megapixel κύρια κάμερα, 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα και 4G LTE. Στο λογισμικό βρίσκουμε το Android 4.4 με το γραφικό περιβάλλον Sense 6.0 και τις λειτουργίες Extreme Power Saving και Motion Launch. Μπροστά έχουμε τα στερεοφωνικά ηχεία BoomSound.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει με τιμή γύρω στα €500 (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) σε τέσσερα χρώματα – μπλε, κόκκινο, μαύρο και λευκό. Θα κυκλοφορήσει τη 3η μέρα του Ιουνίου στη Κίνα.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

Keywords
Τυχαία Θέματα