Fujifilm FinePix S1: Παντός Καιρού Κάμερα Με 50x Ζουμ [CES 2014]

Η Fujifilm ανακοίνωσε τη πρώτη ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες κάμερα με ονομασία FinePix S1. Η S1 έχει διάφορα χαρακτηριστικά που τη κάνουν κατάλληλη για λήψη φωτογραφιών σε κάθε κλίμα.

Ο φακός της Fujifilm FinePix S1 είναι ικανός να κάνει 50x ζουμ και είναι θωρακισμένος σε 70 ξεχωριστά σημεία για να μην ανησυχεί ο φωτογράφος για το αν θα βραχεί. Ο φακός είναι 24-1200mm και το διάφραγμά του F2.8-F5.6.

Η κάμερα υποστηρίζει

τη λειτουργία Super Macro Mode για να εστιάζει σε αντικείμενα που είναι και 1 εκατοστό κοντά στο φακό. Ο φακός έχει δύο ασφαιρικά και τέσσερις φακούς ΕΔ σε μια δομή από 13 στοιχεία σε 11 ομάδες. Η κάμερα επίσης διαθέτει το 100x Intelligent Digital Zoom και μπορεί να καταγράψει full HD βίντεο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία 5-Axis Image Stabilization.

Άλλα χαρακτηριστικά της Fujifilm FinePix S1 είναι η λειτουργία Slow Motion για εγγραφή βίντεο στα 480 fps, το WiFi για σύνδεση με smartphone ή tablet για λήψη φωτογραφιών μέσω αυτών, η LCD οθόνη που αποσπάται από το σώμα για να περιστρέφεται και να φαίνεται κάτω από το φως του ήλιου, η λήψη σε μορφή RAW και η συνεχόμενη λήψη σε 10fps.

Η Fujifilm έχει εφοδιάσει την FinePix S1 με πολλά χαρακτηριστικά για τον πιο απαιτητικό φωτογράφο όμως “ξέχασε” να μας ανακοινώσει πότε θα βγει στην αγορά και πόσο θα κοστίζει.

Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα