Κλείσε δωμάτιο στα Faktum Hotels και ζήσε σαν… άστεγος για μία μέρα

Ξενοδοχείο σαν αυτό θα παραδεχθείς ότι δεν έχεις ξανασυναντήσει ποτέ σου. Βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και δε διαθέτει δωμάτια με την «παραδοσιακή» έννοια του όρου, αλλά, αντίθετα, μπορεί να σου προσφέρει την πλήρη εμπειρία ενός… άστεγου.

Ένα «δωμάτιο» στα Faktum Hotels κοστίζει 10 δολάρια για μία νύχτα, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 10 διαφορετικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου ενός σημείου κάτω από μία γέφυρα, ενός εγκαταλειμμένου εργοστασίου, των καθισμάτων ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου κ.ά.

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν στο site

του ξενοδοχείου τις διαθέσιμες τοποθεσίες και να επιλέξουν αυτή στην οποία θέλουν να περάσουν το βράδυ τους. Εικόνες υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακές περιγραφές τις κάνουν ακόμη πιο δελεαστικές για την προτίμησή τους.

Η εμπειρία που προσφέρουν τα Faktum Hotels έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου, όσον αφορά το ζήτημα των αστέγων, που και στο Γκέτεμποργκ είναι έντονο με πάνω από 3.400 άτομα στην πόλη να μη διαθέτουν ένα μόνιμο τόπο κατοικίας και να αναγκάζονται να ζουν έξω ακόμη και στις σκληρές καιρικές συνθήκες της Σκανδιναβίας.

Βλέποντας το site τους διαπιστώνουμε την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει, αξιοποιώντας την τεχνολογία αλλά και τη φωτογραφία. Πολύ καλό είναι και το promo video του ξενοδοχείου το οποίο θα βρείτε στο τέλος του θέματος. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δε ζείτε στη Σουηδία ή δε σκοπεύετε να επισκεφθείτε τα Faktum Hotels και να «δοκιμάσετε» την εμπειρία που σας προσφέρουν, μία επίσκεψη στη σελίδα τους πραγματικά αξίζει τον κόπο.

www.faktumhotels.com

Πηγή: Oddity Central

Keywords
Τυχαία Θέματα