Τα καλύτερα σπιτικά burgers φτιάχνονται με Hellmann’s

Είναι η εποχή της παρέας και της αξεπέραστης γεύσης!Είναι η εποχή του Mundial και η μπάλα -που όλοι αγαπάμε- θέλει τη δική της γεύση.

Μπορείς να πεις όχι σε ένα λαχταριστό burger; Δε μπορείς! Πόσο μάλλον όταν είναι σπιτικό και έχει φτιαχτεί για να ενώσει και να δώσει απεριόριστη χαρά στην παρέα κρατώντας την ενωμένη στο διάλειμμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα που παρακολουθείτε στο σπίτι.

Διότι μην ξεχνάμε ότι η μπάλα και τα burgers είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής που αξίζει να μοιράζεσαι με την παρέα σου!

Η Hellmann’s εμπνέεται από τις εθνικές ομάδες

ποδοσφαίρου και δημιουργεί έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στη σελίδα της στο facebook, καλώντας τους λάτρεις των burgers και του ποδοσφαίρου να προβλέψουν ποιο Εθνικό burger θα είναι ο νικητής της κάθε αναμέτρησης! Όσοι πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους, διεκδικούν Hellmann’s προϊόντα για burgers.

Φτιάξτε το Ελληνικό Burger με Tρικαλινό κασέρι, απάκι Κρήτης, Πιπεριά Φλωρίνης και sauce μελιού από μαγιονέζα Hellmann’s Real και Hellmann’s Dressing μέλι και μουστάρδα και ξετρελάνετε τους οπαδούς των ελληνικών γεύσεων! Δοκιμάστε, από την άλλη, να εντυπωσιάσετε τους πιο απαιτητικούς της παρέας, φτιάχνοντας το Βραζιλέρο Burger με λουκάνικο τσόριζο, αυγό τηγανητό και αβοκάντο, αλείφοντας τα ψωμάκια με κέτσαπ και μουστάρδα Hellmann’s!

Βρείτε όλες τις συνταγές στο letsbbq.gr για να δημιουργήσετε διαφορετικά ζουμερά burgers με απολαυστικές συνταγές Hellmann’s, κάνοντας τους καλεσμένους σας στο σπίτι… φανατικούς της μαγειρικής σας!

Οι συνταγές Hellmann’s είναι αδιαμφισβήτητα το απόλυτο φαβορί για τις βραδιές μπάλας!

Click to view slideshow.

Keywords
Τυχαία Θέματα