Παζάρι βιβλίου στο Μουσείο Μπενάκη

Ένα τριήμερο παζάρι βιβλίου διοργανώνεται στο Μουσείο Μπενάκη από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου στο Κτήριο της οδού Πειραιώς 138. Στο παζάρι θα διατεθούν 230 τίτλοι βιβλίων που έχει εκδώσει το Μουσείο με έκπτωση 50 και 70% επί της τιμής πωλήσεώς τους, κάτι που αξίζει να σημειωθεί πως γίνεται για πρώτη φορά.
Όπως σημειώνει το Μουσείο Μπενάκη: «Οι θεματικές των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα,

τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη».
Το κοινό, εκτός από το να επιλέξει βιβλία μέσα από μεγάλη γκάμα τίτλων, θα έχει την δυνατότητα να αναζητήσει και να βρει αντικείμενα που υπήρχαν σε παλαιότερες εκθέσεις του Μουσείου.
Το παζάρι θα λειτουργεί τις ώρες που είναι ανοιχτό και το Μουσείο, δηλαδή Παρασκευή και Σάββατο, από τις 10π.μ έως τις 10μ.μ. και την Κυριακή από τις 10π.μ. έως και τις 6μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα