Ότι θέλω λέω…

Μετά το ότι θέλω κάνω, έρχεται το ό,τι θέλω λέω .

«Σοκ, πασίγνωστη πανελίστρια σε πετυχημένη εκπομπή, εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο». Αυτός ο τίτλος φιγουράριζε όχι μόνο στα site, με κουτσομπολίστικη θεματολογία ,αλλά και σε site ενημερωτικού χαρακτήρα, εφημερίδων κτλ. Tο θέμα πήρε διαστάσεις «φωτογραφίζεται» πρόσωπο, δεν αναφέρεται

όνομα, υπάρχουν ωστόσο, πικάντικες λεπτομέρειες στο πλούσιο κίτρινο ρεπορτάζ και ναι, οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι (;) ρεπόρτερ(;) έχουν ανακαλύψει την αλήθεια, γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και κάνουν την αποκάλυψη. Η φωτογραφία και το όνομα αυτής στην δημοσιότητα. Το έγκλημα αυτής, η πορνεία!!!

Η ίδια έχοντας το βήμα στην εκπομπή που συμμετέχει διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο την ανάμειξή της με εκείνα που της χρεώνουν και ζητά αποδείξεις: που δηλαδή βασίστηκαν οι «κατήγοροι»;

Και αφού έχουν λεχθεί τα μύρια όσα για την Αντωνία Καλλιμούκου και τις «ποταπές» πράξεις της ,αφού έχει διασυρθεί το όνομα της, αφού έχει δεχτεί ένα μιντιακό πόλεμο με την γνωστή βαρβαρότητα, έρχονται καινούργια δημοσιεύματα που λένε πως η Καλλιμούκου είναι αθώα. Ναι, δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είναι εκείνη που εκδίδεται, εκείνη που πηγαινοέρχεται στην Βουλγαρία και συνευρίσκεται με πλούσιους κυρίους.

Και γιατί παρακαλώ όλος αυτός ο χαμός;

Γιατί λέει … το ρεπορτάζ πάντα! « ενόχλησε κάποιον; κάποιους;» θα σε γελάσω.

Και;

Ε, αποφάσισαν να την τιμωρήσουν, της «κολλήσανε» λοιπόν μια ωραιότατη ταμπελίτσα και στήθηκε ένα πανηγυράκι εντυπώσεων γύρω από το όνομά της, το τι κλικαρίσματα έκανε το σκάνδαλο δεν λέγεται ,τι τηλεθέαση οι εκπομπές που έκαναν αναπαραγωγή του θέματος, θρίαμβος!

Και τελικά;

Τελικά αποδεικνύεται, ότι υπάρχουν πολλοί που κάνουν την δουλειά τους με οδηγό την εμπάθεια, το ψέμα, τη μικροπρέπεια, τη ματαιοδοξία, την προχειρότητα, την κακία και μπορούν να προκαλέσουν κακό .

Αποδεικνύεται επίσης για άλλη μια φορά πως ο κίτρινος τύπος και τα ΜΜΕ που ασχολούνται με αυτού του τύπου την δημοσιογραφία, έχει κοινό και δυστυχώς πολύ μεγάλο, που συντηρεί το σύστημα αυτό. Ένα σύστημα διεφθαρμένο που καθόλου δεν υπολογίζει τον άνθρωπο, αντιθέτως τον υποτιμά και τον προσβάλλει.

Επίσης, η απόδειξη πως σε αυτό τον τόπο, «ό,τι δηλώσεις είσαι» δηλαδή, ο κουτσομπόλης της γειτονιάς , αυτοαποκαλείται «Δημοσιογράφος».

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο.

Υ.Γ:

«Κουτσομπολιό: Η πλειοψηφία έχει αχόρταγη επιθυμία να μάθει τα πάντα, πλην εκείνων που αξίζει να μάθει. Η δημοσιογραφία το γνωρίζει αυτό και ενεργώντας ως επιχειρηματίας ικανοποιεί τη ζήτηση». (Όσκαρ Ουάιλντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα