Έχετε tinder στο κινητό σας; σβήστε το αμέσως

To Tinder είναι ανάμεσά μας εδώ και αρκετό καιρό και θα έλεγε κανείς πως ο απογευματινός καφές δεν έμοιαζε ποτέ πιο βαρετός. Εν μέσω καλοκαιριού και μια και ένα στοιχειώδες μαύρισμα το έχετε κάνει, αποφασίσαμε να σας βγάλουμε από τον κόπο δίνοντάς σας παραπάνω από ένα λόγους να βγάλετε το tinder από τη ζωή σας και να νιώσετε πολύ καλύτερα!

Εκτός κι αν έχετε θέσει ένα δίκτυο 50 χμ, δεν υπάρχουν καινούργια άτομα στην περιοχή σας από χθες που τσεκάρατε την οθόνη σας. Προφανώς έχετε απορρίψει τους μισούς, κι από αυτούς που έμειναν κάποιοι

είναι πρώην, με κάποιους έχετε ήδη βγει και τους υπόλοιπους τους έχει στο standby η ελαφρών ηθών κολλητή.

Τα δάχτυλά σας κινδυνεύουν να πάθουν αρθρίτιδα, η μυωπία σας έχει διπλασιαστεί και το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής σας χτυπάει την πόρτα. Αφήστε το μαραφέτι από τα χέρια και μιλήστε επιτέλους με τη φίλη που κάθεται απέναντί σας και προσπαθεί μάταια να σας πιάσει την κουβέντα.

Το κινητό σας αντιπαθεί το Tinder όσο εμείς. Η μπαταρία του τελειώνει συνέχεια, η μνήμη του είναι γεμάτη από φωτογραφίες υποψήφιων ραντεβού και η χρήση του έχει περιοριστεί σε δεξί ή αριστερό swipe. Ντροπή.

Σε άλλα νέα το Tinder δεν είναι το νέο whatsapp σε δημοφιλία, δεν πρόκειται να γίνει το ετεροφυλικό Grinder και γενικά μόνο το delete από το κινητό μας του αξίζει. Σταματήστε να αυτοχαστουκίζεστε με απανωτές αρνήσεις στο προφίλ σας και διαδικτυακά φλερτ, φορέστε το μπικίνι σας, ψεκαστείτε με το αντιηλιακό σας λάδι και ανοίξτε τα ματάκια σας γιατί ο The one είναι κάπου εκεί έξω και όσο ασχολείστε με το κινητό σας κινδυνεύετε να τον χάσετε!

Keywords
Αναζητήσεις
κολπα στο tinder, tinder ιωαννινα
Τυχαία Θέματα