Τρελός χαμός στο multiplayer του Dawn of War III!

Δε χωράει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή το Dawn of War ΙΙΙ είναι το πιο αναμενόμενο strategy game που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα, για αυτό και όλοι οι fans των RTS έχουν ήδη μαρκάρει την 27η Απριλίου στα ημερολόγια τους, όπου και πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του το τρίτο μέρος της γνωστής κι αγαπημένης σειράς.

Φυσικά ένα «μοντέρνο» RTS χωρίς δυναμικό (και προσεγμένο) multiplayer απλώς δε γίνεται… για αυτό και η Relic έχει δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στα multiplayer features του DoW III.

Μάλιστα, στα δύο multiplayer trailers που μόλις κυκλοφόρησαν μπορείτε να πάρετε μία καλή γεύση από την ξεχωριστή ένταση και τον καταιγιστικό ρυθμό που από ότι φαίνεται θα αποτελέσουν τα σήματα κατατεθέντα του νέου παιχνιδιού. Το πρώτο video εστιάζει σε ένα 3v3 match και στον πραγματικό χαμό που επικρατεί την ώρα της μάχης (στο οποίο μάλιστα μπορείτε να ακούσετε τους παίκτες να νιώθουν την ένταση και την αγωνία στο πετσί τους), ενώ το άλλο video επικεντρώνεται στα διαθέσιμα multiplayer online features. Αφού τα παρακολουθήσετε είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα ψηθείτε για την open beta του Dawn of War III που είναι προγραμματισμένη να τρέξει από τις 21 εώς τις 24 Απριλίου (για να κάνετε registration δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ).

The post Τρελός χαμός στο multiplayer του Dawn of War III! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα