Το πολυαναμενόμενο Dying Light 2 δεν θα κυκλοφόρησει την άνοιξη του 2020!

Δεν εξηγείται αλλιώς, καθώς από ότι φαίνεται έχει πέσει επιδημία με αναβολές στα releases των παιχνιδιών, καθώς ύστερα από τα Final Fantasy VII Remake, Iron Man VR και φυσικά το Cyberpunk 2077, ένας ακόμη τίτλος ήρθε να προστεθεί στη λίστα των games που θα χάσουν το αρχικό και προγραμματισμένο release date

τους… Αυτός δεν είναι άλλος δυστυχώς από το Dying Light 2! Οι developers της Techland συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι on-time, για αυτό και πήραν την απόφαση να μεταβάλλουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του, χωρίς ωστοσο να θέτουν ένα νέο release date. Όπως αναμενόταν αυτό οδήγησε αρκετούς gamers εύλογα να αναρωτηθούν για το εάν τελικώς το game θα κυκλοφορήσει ή μήπως συνέβη κάποιο… κακό και η Techland προχώρησε στην ακύρωση του ομολογουμένως αρκετά φιλόδοκου project…

Τελικά, τα σύννεφα ήρθε να διαλύσει ένα επίσημο post από τους δημιουργούς του Dying Light 2, το οποίο απευθυνόταν στην πλούσια community και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Προς την αφοσιωμένη μας κοινότητα:

 Ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για εμάς καθώς συνεχίσαμε να δουλεύουμε το μεγαλύτερο μας πόνημα ως σήμερα. Ξέρουμε ότι περιμένετε το παιχνίδι με ανυπομονησία και θέλουμε να προσφέρουμε ακριβώς αυτό που υποσχεθήκαμε.

 Αρχικά στοχεύαμε στην κυκλοφορία του Dying Light 2 την άνοιξη του 2020, αλλά δυστυχώς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο ανάπτυξης για να εκπληρώσουμε το όραμα μας. Θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες να μοιραστούμε μαζί σας τους επόμενους μήνες και θα σας ενημερώσουμε ξανά μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Ζητούμε συγνώμη για αυτά τα δυσάρεστα νέα. Η προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία που να ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ και στις προσδοκίες σας.

 Παρακαλούμε να μείνετε συντονισμένοι και ευχαριστούμε τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο για τη συνεχή υποστήριξη, την υπομονή και την κατανόηση τους.

 Η ομάδα του Dying Light 2

****

Με βάση τα παραπάνω δεν μπορούμε παρά να κάνουμε κι άλλη (παραπάνω) υπομονή… Τουλάχιστον το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι δεν ακυρώθηκε και ότι οι δημιουργοί του θα έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεση του για να τελειοποιήσουν αρκετούς από τους τομείς του παιχνιδιού!

The post Το πολυαναμενόμενο Dying Light 2 δεν θα κυκλοφόρησει την άνοιξη του 2020! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα