Το headset F.R.E.Q. 3 της Mad Catz στο MWC 2013

Βολτάροντας στο MobileFocus Global, ένα μίνι event που διοργανώθηκε μία μέρα πριν την έναρξη του Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη (περισσότερα γι’ αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ), τα βήματά μου με έφεραν στον χώρο όπου η Mad Catz παρουσίαζε τα προϊόντα της, ανάμεσα στα οποία ήταν και το headset F.R.E.Q. 3 το οποίο, όπως ήταν φυσιολογικό, μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Τι

το ξεχωριστό έχει αυτό; Κατ’ αρχάς το χρώμα του: κόκκινο-κόκκινο, μαγνητίζει το βλέμμα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το design του; Αρκετά sci-fi ώστε να θυμίζει… Transformers, όμως παράλληλα αρκετά λεπτεπίλεπτο, κερδίζοντας έτσι με το σπαθί του μια θέση στην κατηγορία φτερού. Τα ακουστικά είναι απ’ αυτά που «αγκαλιάζουν» το αφτί και μολονότι δεν το δοκίμασα για ώρες, το F.R.E.Q. 3 μου έδωσε την εντύπωση πως ούτε κουράζει, ούτε προκαλεί εφίδρωση.



Από… εξτραδάκια; Τα ακουστικά περιστρέφονται ώστε να ταιριάξουν απόλυτα στα αφτιά σου ενώ στο δεξί εξ’ αυτών υπάρχει και ροδέλα με την οποία ρυθμίζεις την ένταση του ήχου. Μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε συσκευή μέσω καλωδίου 3,5 χιλ., αν και η συσκευασία περιλαμβάνει έναν ωραιότατο αντάπτορα mini-USB για διασύνδεση μέσω USB.

To F.R.E.Q. 3 θα διατεθεί μέσα στους επόμενους μήνες –πιθανότατα δεύτερο τρίμηνο του έτους- ενώ θα μπορείς οσονούπω να το προπαραγγείλεις μέσα από το site της Mad Catz.

Keywords
Τυχαία Θέματα