Το φιάσκο του Art of Stealth και πώς να μην υπερασπιστείς ένα καμένο game!

Δεν υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να ξέρεις για το Art of Stealth, πραγματικά, εκτός από το ότι, δυστυχώς, ήταν μία από τις μεγαλύτερες… πατάτες που κυκλοφόρησαν τελευταία. Δυστυχώς για τον προγραμματιστή του, Matan Cohen, η κοινότητα αντιπάθησε ιδιαίτερα την προσπάθειά του, με τα negative views στη σελίδα του game

στο Steam να πέφτουν βροχή. Σίγουρα κανείς δε πετυχαίνει σε όλα, αλλά ο Cohen έκανε μία πολύ κακή επιλογή όταν είδε το μαζικό hate. Αποφάσισε να φτιάξει αρκετά fake accounts στο Steam ώστε να εξισορροπήσει τα αρνητικά reviews με χαλκευμένα θετικά (αν και υποθέτουμε ότι όντως αρέσει το παιχνίδι στον ίδιο)!

Ακόμα και πριν καταφύγει σε αυτή την ενέργεια, είχε απειλήσει αρκετούς gamers και YouTubers (με κύριο παράδειγμα το Jim Sterling για το παρακάτω βίντεο), που είχαν δημόσια κακολογήσει το παιχνίδι, με νομικές ενέργειες εναντίον τους. Μόλις η ομάδα του Steam ανακάλυψε την απάτη αυτή αποφάσισε να ακυρώσει οριστικά τη συνεργασία της με το studio του προγραμματιστή και να αφαιρέσει το παιχνίδι από τα διαθέσιμα για αγορά παιχνίδια. Το παιχνίδι, προφανώς, δεν μπορεί να αγοραστεί πια, αλλά όσοι το προμηθεύτηκαν παλαιότερα το έχουν ακόμα διαθέσιμο στην προσωπική τους συλλογή. Το αν το θέλουν εκεί είναι άλλο θέμα… Το μόνο ίχνος του Art of Stealth πια είναι η σελίδα του στο Steam Community και πιθανώς λειτουργεί πλέον ως ένα μνημείο στην απίστευτη απερισκεψία του Cohen.

The post Το φιάσκο του Art of Stealth και πώς να μην υπερασπιστείς ένα καμένο game! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα