Το Tekken 7 μας συστήνει τους χαρακτήρες του στο καινούριο trailer!

Όπως ήδη ξέρεις, σίγουρα, το Tekken 7 βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά, με ημερομηνία κυκλοφορίας την 6η Ιουνίου. Η Bandai Namco λοιπόν εντείνει το hype μας με το καινούριο trailer για το παιχνίδι, όπου θυμόμαστε κλασικούς χαρακτήρες και παράλληλα γνωρίζουμε καινούριους! Μέσα στα τρία λεπτά που διαρκεί το καινούριο trailer, καταφέρνει να σε ενθουσιάσει με πρωταγωνιστές κλασικούς χαρακτήρες όπως ο Law,

ο Devil Jin, ο Hwoarang και ο Feng αλλά και καινούρια πρόσωπα όπως ο πιο-metal-κι-από-σίδερο Gigas και η badass Katarina!

Τα 2 motto του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρα (κυρίως επειδή τα διαβάζεις κυριολεκτικά). Πρώτον, οι καλύτερες μάχες είναι προσωπικές και δεύτερον ο καλύτερος τρόπος να εκπληρώσεις τη μοίρα σου είναι με τις γροθιές σου. Badass με το κιλό, αλλά για την ασφάλεια όλων μας θα σου προτείνω να τα ακολουθήσεις μόνο in-game! Αν μη τι άλλο, η Bandai Namco ξέρει να μας ενθουσιάζει, και είμαι σίγουρη ότι το Tekken 7 θα μας εντυπωσιάσει στην κυκλοφορία του! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC. Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείς να δεις στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά και στο YouTube Channel της εταιρείας! Απόλαυσε το trailer χωρίς άλλη φλυαρία:

Fun fact: Με το που είδα Bob φαντάστηκα ένα “l” ανάμεσα στο πρώτο B και το o. Πιάνεις το αστείο;

The post Το Tekken 7 μας συστήνει τους χαρακτήρες του στο καινούριο trailer! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα