Το Sims 4… βρικολακιάζει με το νέο Vampires DLC

Η Electronic Arts, μας έχει δώσει μπόλικο περιεχόμενο για το The Sims 4, διατηρώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των gamers παρ’όλο που έχουν περάσει δύο χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού. Τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο DLC, το Vampires, που… σωστά μαντέψατε, θα προσθέσει

τα γνωστά απέθαντα πλάσματα στον κόσμο των Sims.

Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τα δικά σας βαμπίρ, με τα ανάλογα φυσικά χαρακτηριστικά, όπως χλωμή επιδερμίδα, λαμπυρίζοντα μάτια, κοφτερά δόντια, κτλ. Οι νέοι αυτοί χαρακτήρες θα έχουν βέβαια και τις ανάλογες υπερφυσικές δυνάμεις, όπως υπνωτισμό, μεγάλη ταχύτητα, κοκ. Πιο εντυπωσιακό όμως είναι μία νέα περιοχή, το Forgotten Hollow. Εκεί οι νύχτες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τις μέρες, ενώ γενικά επικρατεί μία creepy ατμόσφαιρα. Τόσο τα κτίρια όσο και η εσωτερική διακόσμηση αντλούν έμπνευση από τη μυθολογία των βαμπίρ, με πέτρα, ξύλο και μεσαιωνικά έπιπλα, σαφώς διαφορετικά από τη μοντέρνα λογική του βασικού παιχνιδιού. Επίσης μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να επισκεφτεί κάποιος βρικόλακας το σπίτι σας.

Όλα τα παραπάνω όμως είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβαδίζουν με το PEGI 12 rating του κύριου τίτλου, στοχεύοντας περισσότερο στη δημιουργία supernatural ατμόσφαιρας, και όχι στην πρόκληση τρόμου. Το Vampires pack είναι προγραμματισμένο για διάθεση σε 2 εβδομάδες από τώρα, και συγκεκριμένα στις 24 του μήνα, σε άγνωστη τιμή προς το παρόν.

The post Το Sims 4… βρικολακιάζει με το νέο Vampires DLC appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα