Το PS4 χρησιμοποιείται ήδη για ζωντανή μετάδοση… σεξ!

Σου είχαμε γράψει τις προάλλες για το PornHub και την προσπάθειά του να γίνει συμβατό και για το PS4. Τα πράγματα ωστόσο έχουν ξεφύγει ακόμη περισσότερο! Το The Playroom λοιπόν είναι μια εφαρμογή που έχει από μόνο του το PS4, το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες της κάμερας και του DualShock 4. Το Playroom σε τραβάει με την κάμερα και εμφανίζει την εικόνα στην τηλεόρασή σου. Αυτό σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης που προσφέρει το TwitchTV στο PS4 μπορούν απ’ ό,τι φαίνεται να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

FYI: We continue to moderate according to our Terms of Service. Non-gaming content is not allowed. 1/2

— Twitch Support (@TwitchTVSupport) November 24, 2013


Non-gaming content (c): If using PS4 Playroom, the content must be about games or gaming and within our ToS. Thanks for understanding. 2/2

— Twitch Support (@TwitchTVSupport) November 24, 2013

Πολλοί χρήστες που κάνουν livestream του The Playroom καταλήγουν με αποκλεισμένους λογαριασμούς στο TwitchTV επειδή κάνουν… σεξ μπροστά στην κάμερα! Ένας τύπος μάλιστα έφερε τη γυναίκα του στον καναπέ, τη μέθυσε και… την έγδυσε μπροστά στα μάτια του κόσμου. Το TwitchTV από την άλλη tweet-άρει συνεχώς πως δεν επιτρέπεται μετάδοση περιεχομένου που δεν σχετίζεται με το gaming.

Επιστρέφοντας στο PornHub (:P), η υπηρεσία φαίνεται να είναι ήδη πανέτοιμη για το Xbox One, ενώ σύντομα θα τελειοποιηθεί και για το PS4.

Fapbox One! Pornhub is the first adult site to support the Xbox One console. http://t.co/zI2MGmCGqz pic.twitter.com/W5pbRdhRXF

— Pornhub Katie (@Pornhub) November 23, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις gameslife