Το Okami έρχεται σε PC, PS4 & XboxOne με 4K γραφικά

Το Okami, που είχε βγει το μακρινό 2006, ήταν ένα από τα πλέον πρωτότυπα exclusives του PS2, με μαγευτική ιστορία και εντυπωσιακά «ζωγραφιστά» γραφικά. Είχε τύχει μάλιστα τόσο μεγάλης αποδοχής, που το 2012 επανεκδόθηκε όχι μόνο για το PS3, αλλά και για το ανταγωνιστικό Wii (όσο μπορούσε να χαρακτηριστεί ανταγωνιστικό, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση). Τώρα ήρθε η ώρα για ένα ακόμα remaster στη νέα

πραγματικότητα. Σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, το δημοφιλές και άκρως ιδιαίτερο Okami, θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου για όλες πλέον τις μεγάλες πλατφόρμες, δηλαδή το PC, το PS4 και το XboxOne.

Προς το παρόν ουδείς λόγος περί Switch… Σε αυτή την έκδοση θα επιστρέψουν και τα minigames των loading screens, που έλειπαν από το retouch του 2012. Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή βρίσκεται στο ότι θα είναι εφοδιασμένο με 4K γραφικά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τη διάθεση του τίτλου μόνο στην Ιαπωνία, όμως κάποια ευρωπαϊκά καταστήματα το έχουν ήδη στη λίστα μελλοντικών releases. Γενικά είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι θα πρόκειται για Japan exclusive, όταν οι άλλες δύο εκδόσεις κυκλοφόρησαν κανονικά παγκοσμίως. Φυσικά θα είμαστε εδώ για ότι νέο προκύψει!

The post Το Okami έρχεται σε PC, PS4 & XboxOne με 4K γραφικά appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα