Το Nubia Red Magic 5G είναι το gaming smartphone… «δυναμίτης»!

To mobile gaming πρόκειται για μια «σοβαρή υπόθεση», ενώ η κατηγορία των gaming smartphones συνήθως έχει μια σειρά από προτερήματα για τους χρήστες, καθώς αγοράζουν ένα smartphone με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε πιο δελεαστική… τιμή. Το sub-brand της ZTE, Nubia, στο παρελθόν μας έχει δώσει αρκετές eye-catchy συσκευές και το Red Magic

5G σίγουρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Το βασικό ατού της συσκευής είναι το εκπληκτικό 6.65 ιντσών FHD+ display του (2340×1080 pixels), το οποίο μάλιστα προσφέρει refresh rate στα 144Hz. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το Red Magic 5G φέρει ένα πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 865, ο οποίος συνοδεύεται από 8/12 και 16GB RAM και 256GB εσωτερικής μνήμης. Και μπορεί να λανσάρεται ως ένα gaming smartphone όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για μία ναυαρχίδα, φέροντας top camera setup στα 64MP (sensor IMX686 με τη σφραγίδα της Sony), όπως επίσης και κάμερα ultra-wide στα 8MP και 2MP macro camera. Κι επειδή προσανατολίζεται κυρίως προς το gaming κοινό, ως γνωστόν η αυτονομία είναι πολύ σημαντική, για αυτό και έρχεται με μπαταρία στα 4500mAh με τους σχεδιαστές του να ισχυρίζονται ότι προσφέρει σχεδόν δύο μέρες αυτονομίας.

Στη Κίνα το Red Magic 5G μπορεί να γίνει pre-order (μοντέλο στα 8/128GB) με τιμή στα 540$, ενώ η πιο ακριβή έκδοση 16/256GB θα στοιχίζει περίπου 710$. Σίγουρα… not bad για τους φανατικούς φίλους του mobile gaming!  

The post Το Nubia Red Magic 5G είναι το gaming smartphone… «δυναμίτης»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα