Το Metro Exodus γίνεται Epic Store exclusive και ξεσπάει… πόλεμος!

Τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά και το Steam δεν είναι πλέον ο μόνος «παίκτης» στην αγορά των digital αγορών, με το Epic Store να έχει αρχίσει να μπαίνει πολύ δυναμικά στο προσκήνιο. Αυτή η «τάση» αποτυπώνεται από το γεγονός ότι ήδη ορισμένες εταιρείες έχουν αρχίσει και κάνουν διαθέσιμα αποκλειστικά τα games τους μέσω της πλατφόρμας της Epic. Αυτόν τον δρόμο επέλεξε και η THQ Nordic,

publisher του Metro Exodus, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου (εκτός από PC και σε Xbox One και PlayStation 4)!

To νέο Metro αναμένεται να αποτελέσει ένα timed-exclusive στο Epic Store για διάρκεια τουλάχιστον ενός έτους και σίγουρα είναι μια κίνηση που ανεβάζει τις μετοχές του online store της Epic. Ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν έγινε αρεστή σε αρκετούς gamers, οι οποίοι αποφάσισαν να «εκδικηθούν» την THQ Nordic, πραγματοποιώντας αχαλίνωτο review-bombing στα Metro 2033 Redux και Metro Last Light Redux που «φιλοξενούνται» στο Steam. Τα αρνητικά comments και reviews πέφτουν βροχή και το αξιοπερίεργο είναι ότι και τα δύο games πριν την είδηση για την αποκλειστικότητα του Metro Exodus, είχαν παρά μόνο ελάχιστα negative reviews. Το Steam από την μεριά του όταν ανιχνεύει αυτού του είδους τις κινήσεις (το είδαμε και στο παρελθόν και με το Rainbow Six Siege) ενημερώνει τους users ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Πάντως, μια ακόμη περίπτωση που αποδεικνύει ότι οι gamers καμιά φορά είναι… «μυστήρια τρένα»!

The post Το Metro Exodus γίνεται Epic Store exclusive και ξεσπάει… πόλεμος! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα