Το Elite: Dangerous έρχεται στο PlayStation 4 μέσα στο 2017!

Το Elite: Dangerous αποτελεί την επιτομή του space exploration game, καθώς η Frontier Games κατάφερε να δημιουργήσει έναν πραγματικά αξιόλογο τίτλο, πιστό στις παραδοσιακές αρχές του Elite που θεωρείται ένα από τα πιο ιστορικά games

όλων των εποχών. Το Dangerous εδώ και καιρό έχει κάνει την εμφάνιση του σε PC (Δεκέμβριος του 2014) και Xbox One (Οκτώβριος του 2015), με τους gamers του PlayStation 4 να μένουν στην… απέξω.

Πλέον όμως πολύ σύντομα και οι χρήστες του PS4 θα μπορούν να απολαύσουν το διαστημικό έπος του David Braben, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης Frontier Games το Elite: Dangerous αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στο PlayStation 4 μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017. Η νέα αυτή PS4 version θα περιλαμβάνει υποστήριξη για touchpad controls, επιτρέποντας την ευκολότερη πλοήγηση στον απέραντο γαλαξία του παιχνιδιού, ενώ οι gamers θα μπορούν να ορίσουν τέσσερα hotkeys στο touchpad, τα οποία θα βοηθούν καλύτερα στην πρόσβαση σε μία σειρά από features. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι θα υποστηρίζει τις ανεπτυγμένες hardware δυνατότητες του PlayStation 4 Pro. O Mastermind του Elite, David Braben, δήλωσε ενθουσιασμένος που το Elite: Dangerous θα κάνει κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, τονίζοντας ότι οι gamers του PS4 είναι ευπρόσδεκτοι στον αχανή και άπειρο γαλαξία του παιχνιδιού.

The post Το Elite: Dangerous έρχεται στο PlayStation 4 μέσα στο 2017! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα