Τι κερδίζεις στο Black Ops II αν προπαραγγείλεις το Call of Duty: Ghosts

Μάθαμε τις προάλλες πως αν προπαραγγείλεις το Call of Duty: Ghosts θα τσιμπήσεις μια έξτρα πίστα μέσα στο παιχνίδι, όπου βρίσκεσαι μέσα σε έναν ουρανοξύστη που… πέφτει! Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο δωράκι που θα πάρεις. Αν έχεις και το Call of Duty: Black Ops II, τότε κερδίζεις και εκεί! Πιο συγκεκριμένα, με την προπαραγγελία θα

πάρεις μαζί το Call of Duty: Ghosts Personalization Pack, το οποίο περιλαμβάνει:

Weapon Camo στα χρώματα του Call of Duty: GhostsCalling Card Ghosts3 διαφορετικούς τύπους στόχαστρου για την διόπτρα του όπλου (διαθέσιμα για συγκεκριμένους τύπους όπλων)

Επειδή η προπαραγγελία σου έδινε αρχικά μόνο το Weapon Camo (η Activision μας αγαπάει και μας δίνει περισσότερα :P), αν το έχεις ήδη ενεργοποιήσει μην αγχώνεσαι, θα αναβαθμιστεί από μόνο του σε Personalization Pack. Αν από την άλλη έχεις λάβει κωδικό, αλλά δεν τον έχεις «βάλει» ακόμα, τότε θα πρέπει να πας εδώ για να εισάγεις τον κωδικό σου.

Σημειώνουμε πως το Call of Duty: Ghosts Personalization Pack είναι διαθέσιμο μόνο για τις προπαραγγελίες σε PS3 και Xbox 360.

Το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PS3, Xbox 360 και PC, ενώ αργότερα θα το δούμε σε PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα