Τέλος εποχής για το Battle.net (αλλά μόνο για το όνομα του…)!

To online κομμάτι της Blizzard, το γνωστό σε όλους μας Battle.net «ενεργοποίησε» τους servers του για πρώτη φορά το 1996, δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers του Diablo να εκμεταλλευθούν τα online features του παιχνιδιού. Φυσικά τα

χρόνια πέρασαν και η Blizzard ανέπτυξε ακόμη περισσότερο το Battle.net, ενοποιώντας σε αυτό όλους τους τίτλους της, δημιουργώντας έτσι έναν ενιαίο χώρο (Battle.net 2.0) όπου όλα τα games της δέχονταν τα updates τους και οι users μπορούσαν να είναι πάντοτε ενημερωμένοι για όλα τα games της γνωστής εταιρείας.

Σύμφωνα με ένα post που ανέβηκε πρόσφατα στο website του World of Warcraft, η Blizzard αποφάσισε να βάλει το Battle.net στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταργήσει το online multiplayer gaming service της, ωστόσο θα αλλάξει την ονομασία του. Η νέα ονομασία των online υπηρεσιών της Blizzard θα είναι πλέον «Blizzard Tech» και ο λόγος που οι υπεύθυνοι της προέβησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο πέρασμα των ετών διαπίστωσαν ότι αρκετοί gamers μπέρδευαν την ταυτότητα των online υπηρεσιών της Blizzard με το Battle.net. Προφανώς λοιπόν η αλλαγή αυτή έχει να κάνει περισσότερο με λόγους που σχετίζονται με το marketing, καθώς η Blizzard δεν ήθελε να υπάρχει μία διαφορετική «εταιρική» ταυτότητα. Όπως και να ‘χει το Battle.net είναι ένας χώρος που μας χάρισε από τα 90s μέχρι σήμερα πολλές συγκινήσεις και παρά την αλλαγή που θα υποστεί, σίγουρα οι περισσότεροι θα το θυμόμαστε με την αρχική ονομασία του.

The post Τέλος εποχής για το Battle.net (αλλά μόνο για το όνομα του…)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα