Τελικά, άξιζε το Jaws of Hakkon ως DLC;

Τι λέτε, 4 μήνες φτάνουν για να ολοκληρώσετε τουλάχιστον ένα playthrough του Dragon Age: Inquisition; Εμείς έτσι πιστεύουμε, και η Bioware φαίνεται πως συμφωνεί, αφού τόσο καιρό χρειάστηκε για να κυκλοφορήσει το πρώτο DLC. Το όνομα αυτού, Jaws of Hakkon, και αξίζει κάθε ένα από τα 15 ευρώ της τιμής του. Πρόκειται για μία προσθήκη στο single

player κομμάτι του παιχνιδιού, τοποθετώντας μία νέα περιοχή στον χάρτη, το Frostback Basin. Αυτή περιλαμβάνει μία νέα βασική αποστολή, συνοδευόμενη από αρκετά side quests και τις συνήθεις δραστηριότητες, όπως astraria, shards, operations, κ.ά. Ταξιδεύετε στη νέα περιοχή ακολουθώντας κάποια στοιχεία με σκοπό να ανακαλύψετε τα κενά στην ιστορία του Ameridan, τελευταίου inquisitor και προκατόχου σας, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 800 χρόνια. Εκεί θα γνωρίσετε τους Avvar, μία φυλή ανθρώπων που ζουν στα βουνά, με σαφείς σκανδιναβικές επιρροές. Αυτοί αντιμετωπίζουν μία πολεμοχαρή αίρεση της φυλής τους, τους Jaws of Hakkon, οι οποίοι θέλουν να κάνουν bind τον θεό του πολέμου (Hakkon) σε θνητή μορφή, διαστρεβλώνοντας τον σε μία δύναμη καταστροφής. Όπως θα ανακαλύψετε, όλα αυτά δεν είναι άσχετα από τη δική σας αποστολή.

Όσο για το Frostback Basin, δεν θα πρέπει να σας μπερδέψει το όνομα, καθώς δεν έχει χιόνια, αλλά ποτάμια, πλούσια βλάστηση και πανύψηλα δέντρα, πάνω στα οποία μάλιστα θα στήνετε ξύλινα camps. Η διαμόρφωση του εδάφους, αντίθετα από τους υπόλοιπους χάρτες του παιχνιδιού, περιλαμβάνει μεν αρκετά βουνά, αλλά και περισσότερα μονοπάτια, κάνοντας την εξερεύνηση πιο βατή και διασκεδαστική. Όσο για τις μάχες, οι hakkonites αποτελούν σεβαστή πρόκληση, ακόμα και αν οι χαρακτήρες σας βρίσκονται σε επίπεδα 20+, ενώ θα αντιμετωπίσετε και ένα νέο δράκο. Αν και το ίδιο το gameplay είναι από μόνο του ανταμοιβή, αυτό το DLC δεν θα σας αφήσει χωρίς ουσιαστικά rewards. Θα αποκτήσετε αρκετά χρήματα, inquisition power, νέους agents, ενδιαφέρον loot, κ.λπ. Στο τέλος της αποστολής, θα λάβετε μία πανοπλία και ένα όπλο (μεταβλητών ειδών, ανάλογα με την κλάση σας) με εντυπωσιακά στατιστικά, ακόμα και συγκριτικά με τον masterwork εξοπλισμό του βασικού παιχνιδιού. Έκπληξη αποτελεί ένα νέο inquisitor ability, το aegis of the rift, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το veil σαν ασπίδα κατά των projectiles. Η διάρκεια του Jaws of Hakkon είναι, κατά μέσο όρο, όσο χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τις αποστολές οποιασδήποτε άλλης περιοχής, εξαρτώμενη βέβαια από αν ασχολείστε και με τις δευτερεύουσες δραστηριότητες.

The post Τελικά, άξιζε το Jaws of Hakkon ως DLC; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα