Τα best of the best και “must-have” games του 2017!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το 2017 που μας αποχαιρέτησε πριν από λίγες ώρες ήταν μία αρκετά γεμάτη και «μεστή» χρονιά στον κόσμο του gaming, η οποία κυριολεκτικά είχε τα… «πάντα»! Νέες κονσόλες (Nintendo Switch και Xbox One X), δυνατά exclusives, ευχάριστες εκπλήξεις και φυσικά αρκετά… βατόμουρα. Αδιαμφισβήτητα, το πρόσημο ήταν θετικό για το 2017 και σίγουρα μέσα στο 2018 θα χρειαστεί να γίνουν πολλά για να μπορέσει να ξεπεραστεί η περασμένη χρονιά. Επειδή βέβαια είμαστε

σίγουροι ότι δεν θα μπορέσατε να αποκτήσετε όλα τα ΑΑΑ games που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2017, αποφασίσαμε να σας θυμίσουμε τα καλύτερά των καλυτέρων, δημιουργώντας ένα top-10 με τα «must-have» games του 2017, τους τίτλους δηλαδή εκείνους που δεν θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του! Κριτήριο για την επιλογή των συγκεκριμένων games δεν ήταν μόνο η αρκετά υψηλή βαθμολογία τους, αλλά και το κατά πόσο μπορούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι στη συλλογή κάθε gamer… let the show begin!

10. Mario + Rabbids Kingdom Battle (8.9)

Όταν πρωτομάθαμε μέσω κάποιου leak για την ύπαρξη ενός Mario + Rabbids Kingdom Battle, δεν σας κρύβουμε ότι ξαφνιαστήκαμε, καθώς δεν μπορέσαμε να φανταστούμε την «ανίερη» και θεοπάλαβη ένωση ανάμεσα στον κόσμο του Mario και στο σύμπαν των Rabbids! Το τελικό αποτέλεσμα τελικά μας ικανοποίησε, προσφέροντας μας ένα από τα πιο τρελά mash-ups στην ιστορία του gaming!


9. Injustice 2 (9.3)

Μπορεί η τελευταία ταινία Justice League να μην τα πήγε και τόσο καλά σε επίπεδο κριτικών και εισπράξεων, όμως πραγματικά το Injustice 2 έδωσε νέα πνοή στο σύμπαν των superheroes της DC. Με άρτιους fighting μηχανισμούς, εντυπωσιακά πλούσιο roster μαχητών και πολλά «κόλπα» που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, το Injustice 2 είναι ένα game που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός φανατικού φίλου των fighting games.

8. Call of Duty: WWII (8.8)

Οι gamers το ζητούσαν επιτακτικά, καθώς ήθελαν ένα Call of Duty που να τους επιστρέψει στα παλιά γνώριμα λημέρια του Β’ Παγκοσμίου. Η D-Day λοιπόν ξαναζωντανεύει στις οθόνες μας και το WWII μπορεί ναι μεν να μην ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά ωστόσο φέρνει και πάλι το CoD στην κορυφή των shooters, χαρίζοντας την λάμψη εκείνη που έλειπε από τα τελευταία games της σειράς!

7. Assassin’s Creed Origins (8.6)

Είναι σύνηθες το φαινόμενο στη βιομηχανία του gaming, ένας τίτλος να χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να μπορέσει να τελειοποιηθεί. Ύστερα λοιπόν από τις μάλλον μέτριες απόπειρες των Unity και Syndicate, η Ubisoft πήρε μία γενναία απόφαση και στρώθηκε στη δουλειά για περίπου 2 χρόνια. Το αποτέλεσμα που ονομάζεται Origins και που μας ταξιδεύει στην Αρχαία Αίγυπτο, σίγουρα την δικαίωσε, με το νέο Assassin’s να είναι το παιχνίδι του franchise που όλοι μας περιμέναμε εδώ και καιρό πως και πως!

6. NieR: Automata Review (9.1)

Ένα outsider που αποδείχθηκε… «χρυσάφι»! Το post-apocalyptic έπος του Yoko Toro που αυτοπροσδιορίζεται ως ένα «bullet hell shoot ‘em up” με στοιχεία third-person action, είναι ένα γοητευτικό φουτουριστικό παραμύθι που αν μη τι άλλο βγάζει έντονα συναισθήματα και που ξυπνάει τι αισθήσεις. Ιδιαίτερο και πολύ «ξεχωριστό»!

5. Cuphead Review (9.1)

Εάν αναζητήσουμε τον πιο εναλλακτικό τίτλο για το 2017, νομίζουμε ότι αυτός ο χαρακτηρισμός ανήκει στο indie διαμάντι: “cuphead”. Η αισθητική είναι το παν στο Cuphead και χωρίς υπερβολή, μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί έναν από τους πιο καλαίσθητους τίτλους της δεκαετίας που διανύουμε. Κάθε σχέδιο, είτε αυτό αποτελεί sprite χαρακτήρα, είτε σκηνικό, έχει σχεδιαστεί εξ’ ολοκλήρου στο χέρι προτού σκαναριστεί και χρωματιστεί καταλλήλως! Φυσικά η δυσκολία του απλά… δεν υπάρχει, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι state-of-the art με όλη τη σημασία της λέξεως!

4. Resident Evil 7: Biohazard (9)

Θέλει μπόλικη τόλμη να πάρεις την ιδέα του Resident Evil και να την αντιστρέψεις κατά 180 μοίρες, αφήνοντας για πάντα στο παρελθόν την third-person οπτική που καθιέρωσε τη δημοφιλή σειρά. H Capcom άκουσε και… υπάκουσε την τεράστια fanbase, προσφέροντας αυτή τη φορά όχι ένα ακόμη action-survival-horror, αλλά ένα πραγματικό thriller που θα σας μεταδώσει τόσο πολύ τρόμο που όμοιο του δεν είχατε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

3. Horizon Zero Dawn (9.2)

Αναμφίβολα, το πιο δυνατό exclusive του PlayStation 4 για τη χρονιά που πέρασε. Ένας εντυπωσιακός post-apocalyptic κόσμος που δένει άψογα με ένα απίθανο σενάριο (που σε κάνει να κολλάς), μοναδικό «πάντρεμα» tribal πολιτισμού με πινελιές high tech και όλα αυτά σε ένα εντυπωσιακό πακέτο γραφικών και ήχου που φανερώνουν τις τεράστιες δυνατότητες στο hardware του PlayStation 4. Απλά… “Masterpiece” με τα όλα του!

2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (9.3)

Κάποιοι παραπονέθηκαν ότι τους πρώτους δύο μήνες της κυκλοφορίας του, το Nintendo Switch δεν είναι αρκετά δυνατούς launch τίτλους. Τι να τους κάνει όμως κάποιος τους παραπάνω τίτλους από τη στιγμή που η νέα κονσόλα της Nintendo είχε έναν και καλό που δεν ήταν άλλος από το… Legend of Zelda: Breath of the Wild! Το νέο Zelda είναι ένα αξέχαστο ταξίδι στην Hyrule περίπου 30-35 ωρών αν ασχοληθείτε με το βασικό story και με περίπου τριπλάσια διάρκεια αν στοχεύσετε στην ολοκλήρωση όλων των side-quests. Ένα video game έπος που κάθε κάτοχος του Switch οφείλει να το έχει στη συλλογή του!

1. Super Mario Odyssey (9.4)

Εάν ο ένας λόγος απόκτησης ενός Switch είναι το Zelda, ο άλλος σίγουρα είναι το Super Mario Odyssey (πιστέψτε μας δυσκολευτήκαμε αρκετά στο να βρούμε ποιο πάει στην πρώτη και πιο στη δεύτερη θέση). Το Odyssey θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα μοναδικό gaming ταξίδι που παίζει με τις αισθήσεις μας, δημιουργώντας πραγματικά τις πιο αξιομνημόνευτες αναμνήσεις. Οι απίθανοι μηχανισμοί του gameplay, οι αναφορές στο παρελθόν και το υποδειγματικό level design (σήμα κατατεθέν της Nintendo) το καθιστούν ένα αδιαφιλονίκητο must-have και το απόλυτο system seller game για τη νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.

The post Τα best of the best και “must-have” games του 2017! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα