Στις 28/1 κυκλοφορεί το Rise of the Tomb Raider για PC!

Η στιγμή που περίμεναν αρκετοί PC gamers επιτέλους έφτασε, καθώς όπως έγινε γνωστό η Square Enix και η Crystal Dynamics ανακοίνωσαν και επίσημα ότι το Rise of the Tomb Raider θα κυκλοφορήσει για PC στις 28 Ιανουαρίου. Όπως έγινε γνωστό, η PC έκδοση του τελευταίου Tomb Raider (που αναπτύχθηκε από

την Crystal Dynamics και την Nixxes) θα υποστηρίζει 4Κ αναλύσεις, που όπως μπορείτε να φανταστείτε θα προσφέρουν ασύγκριτο επίπεδο λεπτομέρειας.

H PC version του Rise of the Tomb Raider θα είναι διαθέσιμη τόσο σε physical form όσο και σε digital μορφή μέσω των Steam και Windows Store, με την τιμή της Standard Εdition να κοστίζει κοντά στα 60$ και την έκδοση Digital Deluxe (που έρχεται μαζί με το μελλοντικό Season Pass) να στοιχίζει περίπου 90 δολάρια. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και μία ειδική σπάνια και συλλεκτική έκδοση, την οποία οι gamers θα μπορούν να παραγγείλουν μόνο μέσω του επίσημου website του παιχνιδιού και θα διαθέτει εκτός από τα περιεχόμενα της Digital Deluxe version αρκετά extras που θα ικανοποιήσουν τους συλλέκτες όπως είναι ένα αγαλματίδιο της Lara, ένα μενταγιόν και μία μεταλλική θήκη. Η τιμή του εν λόγω συλλεκτικού πακέτου θα ανέρχεται στα 150$.

Τέλος, με αφορμή την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Rise of the Tomb Raider για PC, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα και τα ελάχιστα system requirements που θα πρέπει να διαθέτουν οι PC gamers για να μπορέσουν τα συστήματα τους να σηκώσουν τις νέες περιπέτειες της Lara Croft. Έτσι λοιπόν οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το Rise of the Tomb Raider είναι OS: Windows 7 (64-bit), CPU: Intel Core i3-2100 (ή αντίστοιχος AMD), Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GTX 650 (2GB VRAM) ή AMD HD7770 (2GB VRAM), Μνήμη: 6GB RAM και 25GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό τους δίσκο.

The post Στις 28/1 κυκλοφορεί το Rise of the Tomb Raider για PC! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα