Οι τυχεροί του 7ου διαγωνισμού Hearthstone: Heroes of Warcraft

Ουφ, είναι πολλοί οι 30 νικητές, πώς να το κάνουμε; Έγινε η κλήρωση για τα κλειδιά Hearthstone και παρακάτω είναι τα ονόματα…

Μέσω Facebook:Panos KaraiskosGiwrgos BurstedBasilhs PanagiotopoulosΜιχάλης ΚομνηνόγλουDimitris TikosPortgas AceGiannis TzouinatPanos KotsosChristos KeremetsidisDiamantis BousesJimis KomArguriou NikolasΕπαμεινωνδας ΣαπιοπουλοςChris GiokotosTasos KalaitzisEllirion NikitasStelios KostakisΆγγελος ΚαλιώραςΑνδρέας ΣούρλαςXristos TsagkarlisΜέσω gameslife:Petros DouralisBlizzardfanalexΔημητρης
ΤριανταφυλλουTasos DekaΘοδωρής Α.Petros karθανοςandreasAzareth

Αν είσαι ένας από τους τυχερούς του Facebook, ο Στέφανος Αναγνώστου θα σου στείλει μήνυμα μέσω Facebook (αν δεν το λάβεις κοίτα και στα «Άλλα» στα εισερχόμενα, αλλιώς επικοινώνησε με τη σελίδα μας). Αν είσαι ένας από τους νικητές μέσω του gameslife, τότε ρίξε μια ματιά στο email που δήλωσες όταν πήρες μέρος στον διαγωνισμό και σύντομα θα βρεις τον κωδικό εκεί. Αν πήρες μέρος με τον λογαριασμό σου από το Facebook, τότε θα πρέπει να τσεκάρεις το email που έχεις δώσει στο Facebook.

Να σημειωθεί πως όλα τα κλειδιά αποστέλλονται σιγά σιγά, οπότε μπορεί να μην σου έρθει κατευθείαν, αλλά σίγουρα θα σου έρθει!

Σύντομα κι άλλα δωράκια. ;)

Σημείωση: Ο χρήστης Επαμεινωνδας Σαπιοπουλος παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη σελίδα του gameslife, καθώς έχει κλειστά τα μηνύματα και δεν μπορούμε εμείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα