Ο “εξάλογος” του απένταρου gamer!

Υπάρχουν κάποιοι τυχεροί που πάντα έχουν χρήματα να χαλάσουν, στην προκειμένη περίπτωση σε οτιδήποτε αφορά το βασίλειο των geeks (σε games, κονσόλες, φιγούρες, και όλα τα ωραία πράγματα της ζωής). Αυτό το άρθρο, όμως, είναι για εμάς τους κοινούς θνητούς που πρέπει να σκεφτούν τι θέλουν περισσότερο, να περιμένουν να μαζέψουν ρευστό και ύστερα να αποκτήσουν το πολυπόθητο αντικείμενο. Πριν δώσω τις δικές μου συμβουλές για το πώς να είσαι και broke και gamer, να τονίσω ότι υπάρχει και θετική

πλευρά στο να έχεις σχεδόν ανύπαρκτο budget. Εκτός του ότι γνωρίζεις πολλά άτομα που έχετε κοινά, καταλαβαίνεις σιγά σιγά τι πραγματικά σου αρέσει, και τι όχι. Πάραυτα, λοιπόν, ετοίμασα έναν μίνι-οδηγό για να το πως μπορεί να επιβιώσει ένα gamer σε low-budget καταστάσεις…

Εντολή 1:

Gaming σελίδες όπως το GamesLife.gr θα σε βοηθήσουν. Κυριολεκτικά κάνουμε την έρευνα αγοράς για σένα, ώστε να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι είναι καλό, τι είναι κακό και τι μπορεί να ταιριάζει στο γούστο σου.

Εντολή 2:

Το YouTube και το Twich είναι «φίλοι» σου. Θα υπάρξουν στιγμές που όσο και να θες ένα game δε θα μπορείς να το αποκτήσεις, λόγω χρημάτων ή ακόμα και σπανιότητας (αν π.χ. κυκλοφόρησε ως limited κυκλοφορία). Για αυτές τις στιγμές υπάρχουν τα διάφορα playthroughs και τα livestreams, ώστε να φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στην εμπειρία του παιχνιδιού.

Εντολή 3:

Οι φίλοι σου είναι το στήριγμα σου. Αλήθεια. Εκμεταλλευτείτε ο ένας τον άλλο στο έπακρον, μαζί μπορείτε να γίνετε ο «υπέρτατος gamer». Ο ένας έχει επενδύσει σε έναν πανάκριβο Alienware υπολογιστή, ο άλλος σε VR, ο άλλος σε retro παιχνίδια και ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι δε σου λείπουν και πολλά, εν τέλει…

Εντολή 4:

Οι «παρορμητικές αγορές» καλό είναι να αποφεύγονται. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί είναι να ξοδέψεις τα τελευταία χρήματα του μήνα σε κάποιο game το οποίο σου τράβηξε την προσοχή, αλλά τελικά είναι τελείως διαφορετικό από το γούστο σου. Φρόντισε να μαθαίνεις κάποια πράγματα για το αντικείμενο που θες, πριν το αποκτήσεις.

Εντολή 5:

Μην παρατήσεις το gaming επειδή δε θα καταφέρεις ποτέ να αποκτήσεις το πολυπόθητο Elder Scrolls/ PlayStation 4 Pro/ Alienware Aurora που σου έχουν μπει στο μάτι. Δεν είσαι gamer επειδή μπορείς να τα έχεις όλα, αλλά επειδή διαλέγεις να έχεις όσα έχεις.

Εντολή 6:

Ίσως η πιο προβλέψιμη, οι εκπτώσεις είναι «φίλες» σου. Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό.

Αυτά έχω μάθει εγώ από την εμπειρία μου μέχρι τώρα. Αν εσύ έχεις περισσότερες συμβουλές, είμαι σίγουρη ότι μας ενδιαφέρουν όλους και μπορείς να τις μοιραστείς μαζί μας!

The post Ο “εξάλογος” του απένταρου gamer! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα