Νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Red – Πότε θα κυκλοφορήσει

Παρότι έχει περάσει λίγος καιρός από την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage, η προσοχή έχει ήδη στραφεί προς το νέο game που αναπτύσσει η Ubisoft, το οποίο αναμένεται να μεταφέρει το δημοφιλές franchise στην Ιαπωνία.

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία

εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Assassin’s Creed, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι γνωστό υπό το κωδικό όνομα “Red”. Τώρα, όμως, έχουμε μια προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτόν τον τίτλο, καθώς στην πρόσφατη οικονομική έκθεση της εταιρείας δόθηκαν μερικές νέες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές, το επόμενο Assassin’s Creed αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον Απρίλιο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025.

Προηγούμενες δηλώσεις προγραμματιστών αποκάλυψαν ότι το Red θα είναι το πρώτο Assassin’s Creed που θα είναι πλήρως συμβατό με την τρέχουσα γενιά κονσολών, πράγμα που υπονοεί ότι δεν θα κυκλοφορήσει στα Xbox One και PlayStation 4. Η Ubisoft επιδιώκει το Assassin’s Creed Red να διαθέτει έναν πιο δυναμικό κόσμο που εξελίσσεται και αντιδρά στον παίκτη καθώς ταξιδεύει μέσα από αυτόν, συμπεριλαμβανομένης της φθοράς και του φορτίου των αντικειμένων του χαρακτήρα.

Επιπλέον, η οικονομική έκθεση της Ubisoft επιβεβαίωσε και πάλι ότι το Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2024. Πρόσφατες διαρροές ανέφεραν ότι η εταιρεία στοχεύει στην κυκλοφορία του Star Wars Outlaws τον Μάιο του 2024.

The post Νέες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Red – Πότε θα κυκλοφορήσει appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα