NBA Playgrounds και το ξεχωριστό στυλ του NBA Jam επιστρέφει στο σήμερα!

Το NBA Jam θεωρείται δικαιολογημένα ως ένα εκ των κλασικών games των 90s, ένα basketball game-θρύλος που με το ξεχωριστό gameplay του κατάφερε να μείνει στην ιστορία και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά. Εάν σας άρεσε το ιδιαίτερο arcade style του NBA Jam, σας έχουμε εξαιρετικά

νέα, καθώς όπως πρόσφατα έκανε την εμφάνιση του το NBA Playgrounds, ένα game από την Saber Interactive το οποίο φαίνεται να διαθέτει πολλά από τα συστατικά της πετυχημένης συνταγής που έκανε τόσο γνωστό τον ιστορικό τίτλο της Midway.

Καρτουνιζέ over the top visuals, εκπληκτικά καρφώματα και ασύλληπτες τάπες, μοναδική χαβαλετζίδικη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα και ένα original roster που περιλαμβάνει τους μεγαλύτερους παίκτες του NBA (μεταξύ αυτών και μυθικούς βετεράνους του παρελθόντος) με 30 ομάδες, είναι τα στοιχεία που καθιστούν το NBA Playgrounds «must» για τους λάτρεις του είδους. Στο τίτλο της Saber Interactive εκτός από το single player, θα υποστηρίζεται και online multiplayer όπου θα μπορείτε να παίξετε ενάντια σε άλλους παίκτες σε παγκόσμια online τουρνουά. To ΝΒΑ Playgrounds είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο για Nintendo Switch, Xbox One , PS4 και PC και θα στοιχίζει 19.99$. Δείτε και το trailer που ακολουθεί και… boom shakalaka!

The post NBA Playgrounds και το ξεχωριστό στυλ του NBA Jam επιστρέφει στο σήμερα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα
NBA Playgrounds,NBA Jam