Κι όμως… Η Naughty Dog πίστευε ότι το The Last of Us θα ήταν… «πατάτα»!

Το The Last of Us αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα games των τελευταίων ετών, έχοντας αποσπάσει δεκάδες video game awards αλλά και διθυραμβικές κριτικές από gamers και reviewers. Η αξία του The Last of Us θεωρείται τεράστια, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια η εταιρεία ανάπτυξης του, Naughty Dog

όταν ολοκλήρωσε το development του τίτλου, δεν ήταν και τόσο σίγουρη ότι θα μπορούσε να πετύχει και να γίνει αποδεκτό από τους φίλους του PlayStation.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν ορισμένοι εκ των developers της, τονίστηκε ότι οι περισσότεροι εκ των δημιουργών του περίμεναν ότι θα αποτύχει οικτρά, για αυτό και αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για αυτούς το ότι ο τίτλος τους γνώρισε τελικά τόσο τεράστια αποδοχή από την gaming community. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο gameplay director του παιχνιδιού, Bruce Straley, οι δημιουργοί του Last of Us αισθανόντουσαν ότι ο συγκεκριμένος τίτλος θα ήταν τόσο χάλια που θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά το image της Naughty Dog που με τόσο κόπο κατάφεραν να στήσουν εδώ και πολλά χρόνια! Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε οι developers αναγκάστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις να πραγματοποιήσουν ορισμένες επεμβάσεις που δεν ερμηνεύονταν με τη λογική των προγραμματιστών και τελικά από εκεί που δεν το περίμεναν το αποτέλεσμα τους δικαίωσε και με το… παραπάνω!

The post Κι όμως… Η Naughty Dog πίστευε ότι το The Last of Us θα ήταν… «πατάτα»! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα