Η THQ Nordic και η Nickelodeon επαναφέρουν επιλεγμένους τίτλους του παρελθόντος!

Η THQ Nordic και η Nickelodeon ανακοίνωσαν την παγκόσμια αναβίωση αρκετών τίτλων που συνδέονται με τις εκπομπές της Nickelodeon. Ο πλήρης κατάλογος των παιχνιδιών είναι ο εξής:

Avatar: The Last AirbenderBack At The BarnyardCatscratchDanny PhantomEl TigreInvader ZimJimmy NeutronMy Life As A Teenage RobotRocket PowerRocko’s Modern LifeRugratsSpongeBob SquarePantsTak And The
Power Of JUJUThe Fairly OddParents (μόνο για τις ΗΠΑ)The Ren & Stimpy ShowThe Wild Thornberrys

Η διαθεσιμότητα των παιχνιδιών στα καταστήματα θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες.

«Η διάθεση για το παλιό και το νέο περιεχόμενο της Nickelodeon συνεχίζει να αυξάνει και είναι συναρπαστικό που θα μπορέσουμε να προσφέρουμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο σε νέο κοινό μέσω της συνεργασίας μας με την THQ Nordic», είπε ο Jon Roman, αντιπρόεδρος του τομέα των Toys της Nickelodeon. «Οι τίτλοι αυτοί ήταν δημοφιλείς όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά και ανυπομονούμε να δώσουμε τη δυνατότητα τους φαν του κόσμου να ανακαλύψουν από την αρχή τους αγαπημένους τους.»

«Η συγκεκριμένη είδηση δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Είμαστε υπερήφανοι που υπογράψαμε αυτήν τη συμφωνία, η οποία εκτελέστηκε αρχικά από την ΄πρώην’ THQ Inc,» σχολίασε η Adrienne Lauer, αντιπρόεδρος ψηφιακών πωλήσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Αμερικανική ήπειρο, «Πιστεύουμε πως ο συνδυασμός των ισχυρών εμπορικών τίτλων και του ακέραιου, καθαρού gameplay ήταν μία από τις στρατηγικές για τις οποίες έγινε γνωστή η THQ Inc και σκοπεύουν να συνεχίσουμε την παράδοση. Είμαι βέβαιη πως επιλέξαμε έναν από τους ισχυρότερους συνεργάτες μας για να κάνουμε αυτό ακριβώς. Ταιριάζει απόλυτα με τη στρατηγική ‘φροντίδας των περιουσιακών στοιχείων’ μας: η επιστροφή τίτλων που αγάπησε ο κόσμος, η συνεχής στήριξη παραδοσιακών παιχνιδιών και η διάθεσή τους στις τωρινές, αλλά και στις μελλοντικές πλατφόρμες.»

The post Η THQ Nordic και η Nickelodeon επαναφέρουν επιλεγμένους τίτλους του παρελθόντος! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα