Η Razer φημολογείται ότι θα εξαγοράσει την Ouya!

Η crowdfunding campaign της Android-based κονσόλας Ouya θεωρήθηκε δικαιολογημένα ως μία από τις πιο πετυχημένες καμπάνιες στην ιστορία του Kickstarter, καθώς περισσότεροι από 63.000 backers συγκέντρωσαν κοντά στα 8.5 εκατομμύρια δολάρια. Ύστερα από την πετυχημένη αυτή καμπάνια, η κονσόλα Ouya έκανε την εμφάνιση της στην αγορά το καλοκαίρι

του 2013, με μία τιμή κοντά στα 99 δολάρια. Ωστόσο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εμπνευστών του Ouya project τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά με αποτέλεσμα η Android-based κονσόλα να καταδικαστεί σε εμπορική αποτυχία.

H εταιρεία της Ouya δεν άργησε να βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση, για αυτό και τον περασμένο μήνα οι εμπνευστές του Ouya project αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στην εταιρεία τους. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, από τις δεκάδες εταιρείες του χώρου, η μοναδική που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήταν η Razer, η οποία αυτή τη στιγμή φημολογείται μάλιστα ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις που έχουν άμεση σχέση με την εξαγορά της Ouya. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βέβαια τίποτα επίσημο, μπορούμε να κάνουμε εικασίες, ωστόσο είναι πολύ πιθανό η Razer να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της Ouya για να κάνει πιο δυναμικό το μπάσιμο της στην αναπτυσσόμενη αγορά του Android gaming. Χωρίς αμφιβολία, μέσα στις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα, αλλά εάν ολοικληρωθεί το συγκεκριμένο deal σίγουρα θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

The post Η Razer φημολογείται ότι θα εξαγοράσει την Ouya! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα