Η Homeworld Remastered Collection έρχεται στις 25/2!

Το Homeworld είναι ο τίτλος που αδιαμφησβήτητα έθεσε τις βάσεις για το είδος των space-RTS, αποκτώντας το δικό του φανατικό κοινό. To ιστορικό strategy που δημιούργησε η Relic και που πλέον τα δικαιώματα του βρίσκονται στην κατοχή της Gearbox περνάει στη σύγχρονη εποχή μέσω ενός πακέτου που προσφέρει τις remastered editions των Homeworld 1 και Homeworld 2.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του PAX

event στις 25 Φεβρουαρίου, οι PC gamers θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να θαυμάσουν τις αλλαγές που έχει φέρει η τεχνολογία του σήμερα στον πανέμορφο διαστημικό κόσμο του Homeworld. Σύμφωνα με τους developers που παρουσίασαν το ανανεωμένο Homeworld στο πλαίσιο του event, τα διαστημόπλοια πλέον διαθέτουν καταπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας, ενώ επιπλέον το διάστημα που διεξάγονται οι μάχες είναι λιγότερο στατικό και πολύ πιο ζωντανό, με τα πανέμορφα νεφελώματα και της εξαιρετικής ομορφιάς ζώνες αστεροειδών να δημιουργούν ένα μοναδικό οπτικά αποτέλεσμα. Πέραν όμως των αναβαθμισμένων visuals, η Remastered edition του Homeworld προσφέρει και μία πιο ομαλή εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με τον χειρισμό και το user interface.

Παράλληλα, μέσα στο εν λόγω πακέτο θα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα πρόσβασης στην Steam multiplayer beta του παιχνιδιού. To multiplayer σκέλος του ανανεωμένου Homeworld αποτελεί μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία για τους developers της Gearbox, καθώς καλούνται να συνδυάσουν προγραμματιστικό κώδικα και assets του παιχνιδιού που έχουν χαθεί. Για αυτό επειδή ακόμη η multiplayer έκδοση δεν είναι σταθερή, η Gearbox προτιμά να τρέξει μία beta φάση, για να αποφύγει τυχόν κακοτοπιές και να προετοιμάσει καλύτερα στο μέλλον την multiplayer εμπείρια του δημοφιλούς τίτλου.

Η Homeworld Remastered Collection θα στοιχίζει 34.99$ και αποτελεί μία πρόταση που εάν είστε λάτρεις των strategy σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

The post Η Homeworld Remastered Collection έρχεται στις 25/2! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα