Η BioWare φημολογείται ότι αναπτύσσει νέο Knights of the Old Republic!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι το Knights of the Old Republic αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κλασικά RPGs όλων των εποχών. Τo KotOR έκανε την εμφάνιση του πίσω στο μακρινό 2003 και ακολουθήθηκε από ένα sequel (αυτή τη φορά από την Obsidian) έναν χρόνο αργότερα. Έκτοτε βέβαια διακαής πόθος των Star Wars fans

και των φίλων των role-playing games είναι να δουν το τρίτο game της θρυλικής σειράς, αν και βέβαια (πέραν ορισμένων fan-made προσπαθειών), το τρίτο Knights of the Old Republic εξακολουθεί και παραμένει στα αζήτητα.

Ωστόσο, o Liam Robertson (η Unseen64), ένας αρκετά δημοφιλής δημοσιογράφος που στο παρελθόν μας έχει δώσει πολύ καλό inside info για τίτλους που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, έριξε την βόμβα στην εκπομπή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το Austin Studio της BioWare έχει πλέον εστιάσει την προσοχή του στην ανάπτυξη αποκλειστικών Star Wars games. Μάλιστα, όπως τον ενημέρωσαν οι καλά πληροφορημένες πηγές του, ένα από τα projects που δουλεύουν αυτή τη στιγμή οι developers είναι ένα remake (ή re-imagining) του Knights of the Old Republic. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες που συνέλεξε o Unseen64 ενδέχεται αυτή τη στιγμή να μην δουλεύουν πάνω σε ένα remake, αλλά σε ένα εντελώς νέο Knights of the Old Republic game! Αν και δεν μπορούμε παρά να αντιμετωπίζουμε τη συγκεκριμένη φήμη με κάποιο σκεπτικισμό, ωστόσο με το Star Wars Celebration (που ξεκινάει σε δύο μέρες), δεν αποκλείεται να μάθουμε κάτι παραπάνω! Όπως και να ‘χει, εάν όντως υφίσταται ως project, τότε σίγουρα χιλιάδες gamers θα δουν ένα από τους μεγαλύτερους πόθους τους να παίρνει σάρκα και οστά!

The post Η BioWare φημολογείται ότι αναπτύσσει νέο Knights of the Old Republic! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα