Έσκασε το launch trailer του ACOD: Legacy of the First Blade και είναι τέρμα επικό!

Εάν ανήκετε στους λάτρεις του Assassin’s Creed: Odyssey και ήδη έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε την επική περιπέτεια του Αλέξιου και της Κασσάνδρας σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρώτο επεισόδιο του DLC Legacy of the First Blade θα γίνει διαθέσιμο στις 4 Δεκεμβρίου του 2018!

Το expansion θα κυκλοφορήσει σε episodic μορφή και θα κυκλοφορήσει

σε τρία επεισόδια, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο μέχρι την άνοιξη του 2019 (με διαστήματα έξι εβδομάδων μεταξύ τους). Το «Hunted» που αποτελεί το πρώτο επεισόδιο θα το διαδεχθεί το «Shadow Heritage» και μετά το «Bloodline». To Legacy of the First Blade θα εστιάζει στον Δαρείο, τον πρώτο Assassin που κράτησε τη λόγχη του Λεωνίδα, το γνωστό όπλο του πρώτου πολιτισμού που όπως αντιλαμβάνεστε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Δαρείος πέρασε στην ιστορία του Odyssey ως ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή από τον βασιλιά Ξέρξη και το «έργο» του εκτείνεται από μια χρονική περίοδο από το 464 έως το 431 π.Χ., για αυτό και ουσιαστικά αποτελεί μέρος και αυτός των γεγονότων του Πελοποννησιακού Πολέμου. Στο trailer βλέπουμε την ιδιαίτερη σχέση που φαίνεται να αναπτύσσει με τους δύο ήρωες του παιχνιδιού και είναι εμφανές ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις που θα εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στον μύθο του Assassin’s Creed: Odyssey!

The post Έσκασε το launch trailer του ACOD: Legacy of the First Blade και είναι τέρμα επικό! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα