Επιτέλους διαθέσιμη στο Netflix η animated σειρά Castlevania!

Πριν από 5 μήνες σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση του Netflix να προσαρμόσει τα παιχνίδια Castlevania σε μία τηλεοπτική σειρά με animated μορφή. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το νέο δημιούργημα του δημοφιλούς τηλεοπτικού δικτύου, που έχει προβλέψει διάρκεια για τουλάχιστον δύο κύκλους.

Η υπόθεση παίρνει στοιχεία και χαρακτήρες από όλο το franchise. Όταν η γυναίκα του Δράκουλα καίγεται στην πυρά από τους χωρικούς,

ο ίδιος εισβάλει με ένα στρατό τεράτων στη Βλαχία. Ο κυνηγός Trevor Belmont μαζί με τη μάγισσα Sypha Belnades και τον ημίαιμο γιο του Δράκουλα, Alucard, πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή.

Το cast περιλαμβάνει αγαπημένους ηθοποιούς, μεταξύ αυτών και δύο πρωταγωνιστές των ταινιών Hobbit, τους Richard Armitage (Thorin) και Graham McTavish (Dwalin). Η διανομή συμπληρώνεται με τους Tony Amendola (Stargate SG1) και James Callis (Battlestar Galactica). Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 4 επεισόδια διάρκειας μισής ώρας το καθένα, τα οποία -όπως σε κάθε σειρά του Netflix- είναι διαθέσιμα προς streaming όλα εξ αρχής. Όσο για τη δεύτερη σεζόν, έχει προγραμματιστεί για το 2018 με 8 επεισόδια.

The post Επιτέλους διαθέσιμη στο Netflix η animated σειρά Castlevania! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα