ΕΠΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα Xbox One Halo: The Master Chief Collection Bundle!

Αν και βρισκόμαστε στην αρχή του, το καλοκαίρι είναι σίγουρα «καυτό» στον κόσμο του gaming, και πως να μην είναι από τη στιγμή που στην E3 2016 επικρατεί πανικός με τις μοναδικές παρουσιάσεις των νέων games που θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στους επόμενους μήνες να έχουν κλέψει για τα καλά την παράσταση. H θερμοκρασία λοιπόν έχει πιάσει κόκκινο και εμείς λοιπόν για να γιορτάσουμε το καλοκαιράκι και όλα τα νέα

games σκεφτήκαμε να τρέξουμε έναν απίθανο διαγωνισμό που είμαστε βέβαιοι ότι θα σας… ξετρελάνει! Έτσι λοιπόν, το Gameslife.gr σε συνεργασία με το my24shop.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε μία εκπληκτική κονσόλα Xbox One: Halo The Master Chief Collection Bundle!

Στο εν λόγω bundle περιλαμβάνονται:

Μαύρη Xbox One κονσόλαΜαύρο Xbox One ασύρματο χειριστήριο500 GB Hard driveΚάρτα λήψης παιχνιδιού Halo: The Master Chief Collection που περιλαμβάνει και τα 4 παιχνίδια Master Chief Halo14 μέρες συνδρομή Live TrialΑκουστικά συνομιλίαςΚαλώδιο HDMI

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1. LIKE στη Facebook σελίδα του Gameslife.gr
2. LIKE στη Facebook σελίδα του my24shop.gr
3. Ένα COMMENT στο άρθρο του διαγωνισμού στο site: Gameslife.gr και στο Facebook post
4. SHARE στο profile σας τον διαγωνισμό (σε Public μορφή)
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνετε τα παραπάνω βήματα!
Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 30/6/2016 (23:59) και ο μοναδικός υπερτυχερός θα ανακοινωθεί τη Παρασκευή 1/7/2016! Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

The post ΕΠΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε ένα Xbox One Halo: The Master Chief Collection Bundle! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα