Ειδικές Star Wars εκδόσεις της nVIDIA GeForce Titan Xp με $1.200

Ποιος δεν θα ήθελε έναν Star Wars themed υπολογιστή στο σπίτι του; Ερώτηση-παγίδα: αν σηκώσατε χέρι… αποκεφαλίζεστε με φωτόσπαθο! Η Nvidia ανακοίνωσε δύο ειδικές εκδόσεις της πανίσχυρής Geforce Titan Xp, ειδικά σχεδιασμένες με έμπνευση από τον Πόλεμο των Άστρων, και μάλλον με αφορμή το Last Jedi, που όλο και πλησιάζει

(5 βδομαδούλες έμειναν).

Η μία λέγεται Jedi Order και έχει ελαφρώς διαβρωμένο μέταλλο στην πρόσοψη, ώστε να προσομοιάζει τις δύσκολες μάχες στις οποίες υποβάλλεται η Επανάσταση. Αυτό έχει υποστεί συγκεκριμένη επεξεργασία με ειδικά οξέα σε μορφή σπρέι. Είναι εξοπλισμένη με πράσινο φωτισμό, ώστε να θυμίζει το φωτόσπαθο του Luke Skywalker στην Επιστροφή των Jedi. Η δεύτερη έκδοση είναι η Galactic Empire, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, διαθέτει κόκκινο φωτισμό. Η μεταλλική της επιφάνεια είναι λεία, θυμίζοντας τα γνωστά… «αποστειρωμένα» και τακτοποιημένα περιβάλλοντα που βλέπουμε στις αυτοκρατορικές εγκαταστάσεις.

Φυσικά, όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι δύο νέες κάρτες έχουν ακριβώς ίδιο hardware όπως η τυπική Titan Xp, με τις διαφορές να έγκεινται μόνο σε εικαστικό επίπεδο. Η κάθε μία τιμολογείται στα $1.200 αλλά πριν αποφασίσετε να επενδύσετε ένα τέτοιο ποσό, τουλάχιστον φροντίστε να έχετε πρώτα ένα διάφανο PC case, ώστε να την απολαμβάνετε!

The post Ειδικές Star Wars εκδόσεις της nVIDIA GeForce Titan Xp με $1.200 appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα