Έγινε έμπορος ναρκωτικών για να αγοράσει εξοπλισμό μέσα στο παιχνίδι!

Ένας 19χρονος συνελήφθη σε μια επαρχία της Κίνας για εμπορία ναρκωτικών. «Ε και;» θα σκέφτεσαι… Ο λόγος, λοιπόν, όπως είπε στην αστυνομία, που τον οδήγησε στο εμπόριο ήταν για να αγοράζει καλύτερα αντικείμενα και να γίνει «τουμπάνι» στο PvP.

Ο 19χρονος, που λες, Γουάνγκ, ήταν μόνιμος θαμώνας internet cafe, καθώς είχε παρατήσει από νωρίς το σχολείο. Γι’ αυτό και περνούσε πολλές ώρες μέσα στο μαγαζί, όπου

πλέον είχε πιάσει και δουλειά. Στα τέλη, λοιπόν, της περασμένης χρονιάς, ο Γουάνγκ «κόλλησε» με ένα MMORPG στο οποίο έπαιζε μεγάλο ρόλο το PvP. Μπουχτισμένος που οι άλλοι παίκτες τον είχαν κάνει «σουρωτήρι», σκέφτηκε πως θα τον βοηθούσε να αγοράσει καλό gear. Έλα όμως που ήταν «ταπί». Ε δεν άργησε να ακουστεί στην πιάτσα, πως χρειάζεται λεφτά, και τότε ήταν που τον πλησίασε ένας τύπος με τη λύση στο πρόβλημα του: του πρότεινε πως αν τον βοηθούσε να πουλήσει ναρκωτικά μέσα στο internet cafe, θα έδινε στον Γουάνγκ μερίδιο. Για την ακρίβεια για κάθε γραμμάριο μεθαμφεταμίνης που θα πουλούσε ο τύπος, ο Γουάνγκ θα κέρδιζε $24.

Δυστυχώς η… «καριέρα» του πιστιρικά δεν κράτησε για πολύ, καθώς ένας πελάτης του συνελήφθη από την αστυνομία και τον έδωσε. Οι αρχές τον ακολούθησαν και τον τσάκωσαν με 7 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης πάνω του. To «κρίμα» (αν μπορείς να το χαρακτηρίσεις έτσι) της υπόθεσης, για τον αγαπητό Γουάνγκ, είναι πως η εμπορία ναρκωτικών είναι κακούργημα στην Κίνα, και μάλιστα τιμωρείται με θάνατο.

Τελικά δε μάθαμε τι έγινε με το gear… :P

Keywords
Τυχαία Θέματα