Ευχάριστα για τους Switch gamers! Το Outer Worlds έρχεται στην κονσόλα της Nintendo!

Το Outer Worlds ανήκει στα πιο υποσχόμενα projects της φετινής χρονιάς… Θυμίζοντας έντονα το Borderlands και φέροντας την ποιοτική σφραγίδα της Obsidian Entertainment, αναμφίβολα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών gamers! To εν λόγω sci-fi RPG είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4

και Xbox One, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στη λίστα των διαθέσιμων formats που θα κάνει την εμφάνιση του και το Switch της Nintendo (μια είδηση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους φίλους της hybrid κονσόλας)!

Σύμφωνα με το story, τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα σε μια απομακρυσμένη διαστημική αποικία, σε ένα σημείο του γαλαξία στο οποίο βασιλεύει η ανομία, η αναρχία και μια σειρά από επιχειρήσεις ελέγχουν τα πάντα! Κάπου εκεί είναι που εμφανίζεστε εσείς με στόχο να φέρετε τα πάνω κάτω και να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί. Το Outer Worlds αναμένεται να δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εξέλιξη του χαρακτήρα σας, δίνοντας ώθηση στο character progression και σε πλήθος από side-quests και endgame scenarios. Βέβαια, οι developers υπόσχονται πλήρη ελευθερία κινήσεων, σε σημείο που θα μπορείτε να τα κάνετε όλα λίμπα καθαρίζοντας ακόμη και όλους τους NPC του παιχνιδιού. Φυσικά, εννοείται ότι η κάθε πράξη σας θα έχει και συνέπειες! Αναμφίβολα, μας ψήνει πολύ!

The post Ευχάριστα για τους Switch gamers! Το Outer Worlds έρχεται στην κονσόλα της Nintendo! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα