Απολαύστε το νέο trailer για το Legend of Zelda: Twilight Princess HD!

Ένα Zelda game εννοείται πως είναι πάντοτε «ευπρόσδεκτο» ακόμα και εάν αυτό έρχεται με τη μορφή του HD remake. H Nintendo εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει την HD έκδοση του all-time classic Legend of Zelda:

Twilight Princess (που κυκλοφόρησε για Gamecube και Wii) για το Wii U, σκορπώντας ενθουσιασμό στους fans του Link, καθώς είναι γνωστό ότι το Twilight Princess συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ιστορικά games όλων των εποχών.

Πρόσφατα, η ιαπωνική εταιρεία κυκλοφόρησε το story trailer του παιχνιδιού, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε μία πιο διεξοδική ματιά στα αναβαθμισμένα γραφικά του Twilight Princess, αλλά και να πάρουμε μία πρώτη γεύση από την αφήγηση του παιχνιδιού. Όπως έχει γίνει γνωστό από τη Nintendo, σχεδιάζεται μία συλλεκτική limited edition του παιχνιδιού, η οποία θα περιλαμβάνει εκτός από το main game, το Wolf Link Amiibo, ενώ μάλιστα το παιχνίδι θα υποστηρίζει τους υπόλοιπους Legend of Zelda χαρακτήρες Amiibo από το roster του Smash Bros. Επίσης, οι developers δουλεύουν πάνω στη δυνατότητα οι games να μπορούν να συνεχίζουν το παιχνίδι τους στο επόμενο Zelda game που ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή (αν και δεν έχει αποκαλυφθεί με ποιο τρόπο θα συμβαίνει αυτό). Το Twilight Princess HD θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου.

The post Απολαύστε το νέο trailer για το Legend of Zelda: Twilight Princess HD! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα