Αποκαλύφθηκε το cinematic trailer του Assassin’s Creed Origins για τη φετινή GamesCom

Assassin’s Creed Origins…τι άλλο να πούμε για αυτό το παιχνίδι που όλοι περιμένουμε με τόση ανυπομονησία; Ότι θα κάνει δυνατή εμφάνιση στη φετινή GamesCom, σίγουρα. Και το νέο cinematic trailer που κυκλοφόρησε δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τη φύση και την αισθητική του game! Όσον αφορά το τι βλέπουμε μέσα στο trailer, βλέπουμε τους βασικούς άξονες της ιστορίας (καθημερινή ζωή στην αρχαία Αίγυπτο, παραδόσεις, συνήθειες, δούλοι

και φαραώ), ενώ στο προσκήνιο έρχονται και οι Ρωμαίοι ως πολιορκητές και κατακτητές. Σε όλα αυτά τρανταχτή εμφάνιση κάνει ο Medjay Bayek, με τον πιστό του φίλο Senu, με άλλη μία αποστολή στα χέρια του. Το σενάριο φαίνεται ότι πάει πολύ βαθιά στην ιστορία της σειράς Assassin’s Creed, και σίγουρα οι διαμάχες, οι προδοσίες και η ατμόσφαιρα του Assassin’s Creed Origins θα μας μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο στους τρόπους των πρώτων Assassins όλων! Όπως ίσως ξέρεις, από αύριο η GamesCom ανοίγει τις πόρτες της στο ευρύ κοινό, όπου θα μπορείς να απολαύσεις το παιχνίδι σε όλη του τη δόξα άφοβα. Κι αν δε χορτάσεις τότε, σε 2 μήνες περίπου (27 Οκτώβρη) κυκλοφορεί ολοκληρωμένο, έτσι ώστε να μπορείς να το λιώσεις άφοβα! Παρακάτω μπορείς να απολαύσεις το καινούριο cinematic trailer του Assassin’s Creed Origins!

The post Αποκαλύφθηκε το cinematic trailer του Assassin’s Creed Origins για τη φετινή GamesCom appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα