Αποκαλύφθηκε το Destiny της Bungie!

H Bungie έκανε χθες τα αποκαλυπτήρια του project πάνω στο οποίο δουλεύει από το 2009 –αυτό που όλοι γνωρίζουμε ως Destiny! Πρόκειται για ένα shooter που δανείζεται στοιχεία από MMO και προορίζεται για PS3, Xbox 360 αλλά και τις «κονσόλες επόμενης γενιάς» –πιθανότατα τα επόμενα Xbox

και PlayStation. Μαύρα τα μαντάτα για τους κατόχους PC αφού όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε το στούντιο «κανείς δεν χρησιμοποιεί ποντίκι και πληκτρολόγιο πια»!



«Πήραμε μια σειρά από αποφάσεις με ρίσκο στα Halo προκειμένου να προσελκύσουμε κόσμο. Περιορίσαμε τους παίκτες σε δύο όπλα, τους δώσαμε υγεία που αναπληρωνόταν, το παιχνίδι αποθηκευόταν αυτόματα, μιλάμε για πράγματα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μέχρι και αιρετικά! Κάναμε το παιχνίδι να παίζεται χωρίς ποντίκι και πληκτρολόγιο και τώρα κανείς δεν παίζει ένα shooter όπως πριν την εποχή του Halo», είπε ο Τζέισον Τζόουνς της Bungie στο Destructoid.

Ο Πίτ Πέρσονς, εκτελεστικός διευθυντής της Bungie, μιλώντας στο στο Examiner, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το Destiny να κυκλοφορήσει τελικά και για PC. «Όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης το παίζουν σε όλες τις πλατφόρμες, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι», ήταν το λακωνικό σχόλιό του.



Το Destiny θα διαθέτει τουλάχιστον τρεις κλάσεις (Hunter, Warlock, Titan), δεν θα υποστηρίζει cross-platform gameplay ενώ δεν θα απαιτεί συνδρομή. Ο παίκτης ωστόσο θα πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Το Destiny προβλέπεται να κυκλοφορήσει σε PS3, Xbox 360 και κονσόλες επόμενης γενιάς, άγνωστο πότε -ίσως και στα τέλη του έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα