Απίθανος διαγωνισμός με μοναδικά δώρα από το Fallout 4!

Το Fallout 4 είναι ένα game που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για το απόλυτο blockbuster της φετινής χρονιάς και ο τίτλος που περιμέναν πιο πολύ όλοι οι gamers. Η μοναδική ατμόσφαιρα, οι άρτιοι μηχανισμοί του gameplay, το post-apocalyptic setting και τα απίθανα customization options συνθέτουν την εικόνα ενός εκ των κορυφαίων τίτλων για το 2015.

Επειδή στο Gamelife.gr γνωρίζουμε πόσο πολύ λατρεύετε τον φανταστικό κόσμο του Fallout

σας ετοιμάσαμε έναν πραγματικά επικό διαγωνισμό που είναι βέβαιο ότι θα σας ξετρελάνει, καθώς 6 τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν επικά δώρα από το Fallout 4! Συγκεκριμένα, τα εκπληκτικά δώρα που αποτελούν μία προσφορά της IGE είναι:

Fallout 4 Xbox One Game + Steel case + 2 PostersFallout 4 Xbox One Game + Art Book + 2 PostersFallout 4 Xbox One Game + T-Shirt + PosterΑπό 3 T-Shirts (1 για κάθε νικητή), που συνοδεύονται παράλληλα από συλλεκτικό Poster

Για λάβετε μέρος θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει Like + Share στη σελίδα του Gameslife.gr στο Facebook και να αφήσετε απαραιτήτως ένα comment κάτω από το θέμα (για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα). Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 25/11/2015 και τα αποτελέσματα για τους έξι τυχερούς θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 26/11/2015. Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

The post Απίθανος διαγωνισμός με μοναδικά δώρα από το Fallout 4! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα