Άκυρο το Oculus Rift Minecraft λόγω Facebook!

Τα νέα της ημέρας αφορούν φυσικά την εξαγορά της Oculus από το Facebook έναντι $2 δισ. και όπως φαίνεται επηρεάζουν κόσμο και κοσμάκη. Στο… πόπολο και ο Μάρκους Πέρσον, δημιουργός του Minecraft o οποίος όμως μάλλον… χαλάστηκε από την κίνηση αυτή. Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας Oculus

και Facebook ο “Notch”, αν και η εταιρεία του, Mojang, ήταν σε συζητήσεις για τη δημιουργία έκδοσης του Minecraft για το Rift, τα πάντα ακυρώνονται! Αιτία; Το Facebook το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πέρσον, τον ανατριχιάζει! Μάλιστα το tweet του διαδέχτηκε ολόκληρο blog post όπου εξηγείται αναλυτικά η θέση του.

We were in talks about maybe bringing a version of Minecraft to Oculus. I just cancelled that deal. Facebook creeps me out.

— Markus Persson (@notch) March 25, 2014

Σε περίπτωση που πάντως κάποιος ψάχνεται με το Minecraft και το Rift, υπάρχει mod το οποίο ωστόσο είναι ανεπίσημο. Μένει να δούμε αν η Mojang θα κυνηγήσει το όνειρο της εικονικής πραγματικότητας του Minecraft σε κάποια άλλη VR πλατφόρμα.

The post Άκυρο το Oculus Rift Minecraft λόγω Facebook! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα