Yoshi’s New Island

Το Yoshi’s New Island είναι ο συνεχιστής του παλιού Yoshi’s Island που κυκλοφόρησε το 1995 για SNES. Είναι όμως ο τίτλος αυτός άλλο ένα πετυχημένο platform της Nintendo;

Σενάριο και τα ρέστα

Ξέρεις τη γνωστή ιστορία «οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά». Ε κάπως έτσι ανοίγει και το Yoshi’s New Island. Ο πελαργός που μετέφερε τον Mario και τον Luigi

έκανε ένα λάθος και παρέδωσε τα μωρά σε λάθος γονείς. Αφού τα πάρει πίσω ξεκινάει την αναζήτηση του για τους πραγματικούς γονείς των μωρών, αλλά στο ταξίδι του δέχεται επίθεση από τη συμμορία του Kamek. Ο Kamek καταφέρνει να πάρει τον Luigi αλλά ο Mario γλιστράει από τα χέρια τους και προσγειώνεται στο Egg Island που το κυριαρχεί ο Baby Bowser. Εκεί, που λες, τον βρίσκουν οι Yoshi, οι οποίοι κατάλαβαν ότι ο Mario τηλεπαθητικά αισθάνεται που βρίσκεται το αδερφάκι του, και αποφασίζουν να τον βοηθήσουν.



Gameplay

Το βασικό στοιχείο του παιχνιδιού παραμένει ίδιο με τον προκάτοχό του. Έχεις στον έλεγχό σου τον Yoshi και με τον Mario στη πλάτη σου περνάς διάφορες πίστες. Ο Yoshi έχει την ιδιότητα να τρώει τους περισσότερους εχθρούς του και να τους μετατρέπει σε αυγά τα οποία μπορεί να εκτοξεύσει. Στο Yoshi’s New Island υπάρχουν νέοι εχθροί που όταν τους καταπιείς σου δίνουν διάφορες δυνάμεις στα αυγά που βγάζεις για να σε βοηθήσουν να περάσεις την πίστα με άνεση. Επίσης, υπάρχουν μερικές μαγικές πόρτες που μετατρέπουν τον Yoshi σε κάποιο όχημα, εκεί γέρνοντας το ίδιο το 3DS τον βοηθάς να περάσει εμπόδια και να μαζέψει νομίσματα. Αν τυχόν κάποιος εχθρός σε χτυπήσει, ο Mario θα πεταχτεί από τη πλάτη σου και έχεις μερικά δευτερόλεπτα να τον μαζέψεις πίσω πριν τον αρπάξουν οι ακόλουθοι του Kamek.

Τα boss είναι γελοία, καθώς από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο ακολουθούν τη νοοτροπία των τριών χτυπημάτων. Εκτός από αυτό, η ανακάλυψη της στρατηγικής τους θα σου πάρει ελάχιστα δεύτερα και η όλη διάρκεια της μάχης ανέρχεται στο ένα λεπτό. Γενικά το παιχνίδι δεν θα σου προσφέρει πρόκληση, ακόμα και αν κολλήσεις σε μια πίστα ύστερα από λίγες χαμένες ζωές θα σου δοθούν μαγικά φτερά που θα σου επιτρέψουν να πετάξεις σε όλη τη πίστα. Η μόνη πρόκληση είναι να μαζέψεις όλα τα μυστικά αντικείμενα στις πίστες, το οποίο να σου πω την αλήθεια είναι περισσότερο θέμα τύχης. Από την άλλη, το multiplayer είναι ένα σύνολο από mini games που δε θα γεμίσουν για πολύ την ώρα σου.

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά, τα χρώματα, οι πίστες και τα animations είναι πολύ όμορφα και προσεγμένα. Από ήχο τώρα, το παιχνίδι πετυχαίνει την ιδανική μελωδία για το κοινό στο οποίο στοχεύει, ωστόσο εσένα σου προτείνω να βρεις κάτι άλλο να το καλύψεις. Ιδίως αυτό το κλάμα του Mario δεν αντέχεται με τίποτα!

The post Yoshi’s New Island appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα