XP Farmers εθεάθησαν στο Overwatch!

Το Game Browser ήταν μια πολύ ωραία προσθήκη στο δημοφιλές Overwatch, αφήνοντάς μας να φτιάξουμε τα δικά μας προσωπικά modes, είτε επιλέξουμε να παίξουμε με φίλους ή με το σύνολο των παικτών του δημοφιλούς παιχνιδιού. Προφανώς, όμως, πάντα κάποιοι βρίσκουν τρόπο να εκμεταλλευτούν τα ωραία πράγματα που τους προσφέρονται, και στην προκειμένη αναφέρομαι στους λεγόμενους XP farmers. Αν ψάξεις αυτή τη στιγμή στα διαθέσιμα public

modes του Overwatch θα βρεις πολλές αναφορές από διάφορους «καλοθελητές» που έχουν ως αποκλειστικό στόχο να σου δίνουν XP. Χωρίς να παίζεις το παιχνίδι, ουσιαστικά.

Αυτή η επιλογή σου επιτρέπει να κάνεις level up χωρίς “grinding” και με το XP farming ουσιαστικά κάνεις πιο εύκολα level up και παίρνεις loot boxes πιο εύκολα, διαταράσσοντας την ισορροπία του παιχνιδιού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει να δούμε την αντίδραση της Blizzard σε αυτή την έκρηξη οκνηρίας από τους παίκτες. Όπως θα έχεις δει, ίσως, στα άρθρα μας για τα bans που έφαγαν οι nukers και ύστερα οι υπόλοιποι hackers του παιχνιδιού, η εταιρεία παίρνει πολύ σοβαρά το νόμο και την τάξη στο community του παιχνιδιού, κάτι που με κάνει να περιμένω άλλη μία «επιχείρηση σκούπα» στους XP farmers οι οποίοι μπορεί να χαλάσουν την εικόνα και την εμπειρία που προσφέρει στους gamers το Overwatch.

The post XP Farmers εθεάθησαν στο Overwatch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα